Vacature

Administratief medewerker debiteuren-crediteuren

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Jij houdt de facturatie tiptop in orde en bent hiermee belangrijk voor ons succes!

 

Het werk dat jij voor de administratie doet, houdt ons bedrijf gezond. Nee, jij bent niet de monteur die bij de klanten komt of de persoon die het contract afsluit, maar wat jij doet, is minstens zo belangrijk.  In een omgeving vol techneuten houd jij het wakend oog op de facturatie. Onmisbaar, vinden wij!

Wij zijn IJskoud en wat onze core business is, laat zich gemakkelijk raden: wij maken dingen koud. We vinden het antwoord op koel- en klimaatvraagstukken in de regio Groot-Amsterdam en dat doen we al heel wat jaren met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die zich onmisbaar hebben gemaakt binnen ons familiebedrijf. Onze mensen zijn onze grootste kracht, dat vergeten we hier bij IJskoud nooit. We zijn op zoek naar een administratief medewerker die de facturatie voor zijn of haar rekening neemt en eigenlijk vooral gewoon een gezellige collega is.

 

Jouw uitdaging

Jij bewaakt de debiteuren- en crediteurenadministratie. Dat is kort maar krachtig je belangrijkste taak. Enerzijds controleer je of de ingebrachte uitgaven en opbrengsten correct en volledig zijn. Je brengt de inkomende facturen in het systeem, maar pas nadat je zeker weet dat alles klopt. Zijn de bedragen juist? Is alles voorzien van de juiste coderingen?

 

Het zorgdragen voor de uitgaande facturen is het leeuwendeel van je werk. Er gaat niets de deur uit zonder dat het tot in detail klopt. Zo nauwgezet als onze technische specialisten in het werkveld zijn, ben jij dat waar het op onze administratie aan komt. Wanneer je de uitgaande facturen checkt en er is iets wat je vreemd vindt, ga je dat nazoeken. Je spreekt de desbetreffende monteur aan en controleert samen of alles klopt. Het is uiteraard handig wanneer je hiervoor een beetje technische kennis bezit. Maar geen zorgen,  als je die nog niet hebt, wordt jou dat snel genoeg aangeleerd.

 

Je stuurt de facturen naar de klanten. Wanneer zij vragen hebben hierover, komt dat bij jou terug. Je beheert de debiteuren mailbox en als er actie ondernomen moet worden, ben je hier alert in. Je hebt zelf contact met de klant en beantwoordt alle vragen die er zijn. Dit geeft jouw functie een extra uitdaging. Klanten kennen ons als enorm servicegericht en dat vertaalt zich ook door in het werk dat jij doet.

 

Wie ben jij?

  • Een mbo 4 administratieve opleiding past bij deze leuke baan. Als je enige werkervaring binnen een technisch bedrijf hebt of kennis van techniek, is dat wel een voordeel.
  • Jij vindt het waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar we benadrukken het toch: je moet nauwgezet kunnen werken. Jij ziet ieder detail en de kwaliteit van je werk verdient prioriteit boven alles.
  • Eigenschappen als vriendelijkheid en behulpzaamheid maken jou een fijne collega. Je werkt graag in een hecht team.
  • Je bent communicatief sterk en kunt ook klanten heel goed te woord staan.

 

Wat we bieden

 

  • Werken bij IJskoud is vooral heel erg leuk en nooit saai. We zijn een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan, elkaar helpen en niet vies zijn van hard werken. Met de typisch Amsterdamse no nonsens cultuur en de allerleukste klanten.
  • Het salaris is aantrekkelijk en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld volgens de CAO.
  • We houden van een goede balans tussen werk en privé. Daar helpen 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (fulltime) beslist in mee. Als er om een bepaalde reden flexibiliteit in je werktijden nodig is of wanneer je deels thuis wilt werken, is dat altijd bespreekbaar.
  • We zullen je altijd aanmoedigen en ondersteunen wanneer je verder wilt groeien wanneer dat in lijn ligt met onze strategie.
  • Je mag onbeperkt sporten in onze eigen gym, zelfs af en toe met een personal trainer.
  • Vrijdagmiddag sluiten we de week af met een drankje in onze eigen bar. Ook organiseren we een zomer barbecue en een spetterend eindejaarsfeest.

Gaan we samen verder?

Is je interesse in ons bedrijf en deze functie gewekt? Laten we dan kennismaken. Stuur je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen. Wil je misschien nog wat meer informatie over de functie? Bel gerust met Eva of Sascha 020-6939663.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Sander Bakker - Senior Technicus Koudetechniek

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!