Vacature

Projectcoördinator

Waardevolle datagedreven innovaties in de koeltechniek
Ben jij de projectcoördinator die de touwtjes stevig in handen heeft? Jij ziet alles, regelt alles en checkt of zaken precies zo gaan als jij bedoeld had. Een control freak? Niet perse, want jij weet ook dat je omringd wordt door vakmensen die hun taken uitstekend uitvoeren. Je bent een meesterplanner, dat wel. Heb jij van je organisatietalent je beroep gemaakt? Dan ben je de projectcoördinator die we zoeken!

Wie we zoeken

Wij zijn IJskoud en wat onze core business is, laat zich gemakkelijk raden: wij maken dingen koud. We vinden het antwoord op koel- en klimaatvraagstukken in de regio Groot-Amsterdam en dat doen we al heel wat jaren met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die zich onmisbaar hebben gemaakt binnen ons familiebedrijf. Onze mensen zijn onze grootste kracht, dat vergeten we hier bij IJskoud nooit. We zijn op zoek naar een projectcoördinator die alles onder controle houdt, van begin tot eind. Heb jij de kwaliteiten om ons team hierin te versterken?

Jouw uitdaging

Wanneer bij IJskoud een nieuwe opdracht binnenkomt, gaan jouw ogen glunderen en duik je er meteen in. Je overlegt met een collega over de exacte inhoud van de offerte en start met de voorbereiding. Zijn de juiste berekeningen gemaakt, de goede installaties geselecteerd en zijn deze op voorraad bij de leverancier? Zo nodig check je de levertijd, want je wilt straks niet voor verrassingen komen te staan. Vervolgens ga je plannen. Welke monteurs passen het beste bij deze opdracht? Wat moet de klant zelf regelen voordat het werk kan beginnen? Je besluit even te bellen zodat hier geen onduidelijkheden over bestaan. Voor alle zekerheid bevestig je de gemaakte afspraken met een e-mail.

Wanneer de datum van uitvoering bekend is, ga je de bestellingen uitzetten. Jij regelt alles wat nodig is van A tot Z en houdt je collega’s op de hoogte zodat iedereen die bij het project betrokken is, weet wat er speelt. Wanneer de uitvoerdatum nadert, loop je alles goed na. Yes, alle materiaalbestellingen zijn binnen en ook de opdrachtbevestigingen van derde partijen. Het werkteam is paraat, alles loopt zoals verwacht. Je kunt met een gerust hart de opdracht aan de monteurs overdragen. Dankzij jouw plankracht en de gezamenlijk inzet van collega’s levert IJskoud topwerk!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt een technische achtergrond. Wanneer je een mbo opleiding hebt gevolgd maar werkervaring hebt in deze branche, ben je beslist ook welkom.
 • Snel schakelen, plannen en organiseren; jij kan het als de beste en haalt er veel voldoening uit.
 • Wanneer dingen niet gaan zoals jij bedacht had, houd je het hoofd koel. Je improviseert en past de plannen gewoon aan. Dat is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt, maar jij kan het.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan. Oké, je wordt omringd door techneuten met hun eigen kijk op zaken. Maar als jij je iets hebt voorgenomen dat goed is voor de zaak, zet je dat ook door.
 • Kwaliteit is iets waar jij nooit een concessie voor doet.

Wat we bieden

 • Werken bij IJskoud is vooral heel erg leuk en nooit saai. We zijn een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan, elkaar helpen en niet vies zijn van hard werken. Met de typisch Amsterdamse no nonsens cultuur en de allerleukste klanten.
 • Het salaris is aantrekkelijk en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld volgens de CAO.
 • We houden van een goede balans tussen werk en privé. Daar helpen 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (fulltime) beslist in mee. Als er om een bepaalde reden flexibiliteit in je werktijden nodig is of wanneer je deels thuis wilt werken, is dat altijd bespreekbaar.
 • We zullen je altijd aanmoedigen en ondersteunen wanneer je verder wilt groeien wanneer dat in lijn ligt met onze strategie.
 • Je mag onbeperkt sporten in onze eigen gym, zelfs af en toe met een personal trainer.
 • Vrijdagmiddag sluiten we de week af met een drankje in onze eigen bar. Ook organiseren we regelmatig uitjes die iedereen echt leuk vindt zoals een zomer barbecue en een spetterend eindejaarsfeest.

Gaan we samen verder?

Is je interesse in ons bedrijf en deze functie gewekt? Laten we dan kennismaken. Stuur je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen. Wil je misschien nog wat meer informatie over de functie? Bel gerust met Eva of Sascha 020-6939663.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Sander Bakker - Senior Technicus Koudetechniek

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!