Vacature

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Heb jij enige kennis van techniek? Dan bieden wij jou de kans om jezelf op te leiden en te ontwikkelen tot expert op commercieel technisch vlak!

Wie wij zoeken

Als commercieel technisch medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie. Je krijgt in je dagelijkse werk te maken met diverse logistieke en administratieve aspecten. Plannen blijven niet op de tekentafel liggen en belanden niet in een la, maar jij zorgt ervoor dat ze daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 

Jij vormt de schakel tussen je collega’s op kantoor en in de buitendienst-, leveranciers en de klant. Je betrekt iedereen in het enthousiasme van jouw ideeën. Je bent besluitvaardig, oplossingsgericht, communicatief sterk en werkt graag samen met anderen.

 

De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact en (commercieel) administratieve taken. Je hebt continu contact met onze klanten. Je bent het aanspreekpunt via de telefoon en de e-mail.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je alles wat bijdraagt aan jouw succes! Zoals:

 • Twee keer per week sporten met onze personal trainer
 • Onbeperkt ruimte om te sporten in onze eigen gym
 • Onbeperkte mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Laptop/telefoon
 • Fietsplan
 • Genoeg ruimte om werk en privé in balans te houden dankzij de 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar

Daarnaast natuurlijk alle volgens een uitstekend CAO vastgestelde voorwaarden.

En als het straks allemaal weer mag, elke vrijdagmiddag een gezellige borrel in onze eigen bar en regelmatig uitjes met ons hechte team!

Wat neem jij mee?

 • Je hebt minimaal een MBO- diploma, bij voorkeur in een technische richting
 • Gezonde dosis positieve energie
 • Verantwoordelijkheidsgevoel & helicopterview
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift
 • Je hebt een goede beheersing van de Microsoft softwareprogramma’s zoals Excel en Word

Wij zijn IJskoud

IJskoud is een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die helemaal thuis zijn in de wereld van de koeltechniek.


Werken bij IJskoud is leuk en afwisselend. Ons team is gedreven en ondernemend en iedereen is direct betrokken bij klanten en projecten. Bovendien zijn we altijd in beweging, dus zoeken we een nieuwe collega die vooruit wil in de koel- en klimaattechniek.


Bij IJskoud vinden wij het belangrijk dat mensen zelf de keuze kunnen maken om in beweging te blijven. IJskoud doet dit door het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren en onderhouden van hoogwaardige innovatieve koelinstallaties. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden wij vitaliteit ook erg belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in onze fitnessruimte te sporten en na afloop in onze kantine te ontspannen.

Solliciteren

Wij hopen dat we jou binnenkort ook in ons team mogen verwelkomen! Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Sander Bakker - Senior Technicus Koudetechniek

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!