Vacature

Commercieel werkvoorbereider

Kim Bos

Heb jij enige kennis van koeltechniek? Dan bieden wij jou de kans om jezelf op te leiden en te ontwikkelen tot expert!

Wie wij zoeken

Afgelopen periode is het maar weer gebleken hoe belangrijk koeltechniek is! Wil jij hieraan bijdragen en samen met onze expert Henk Komin, onze mooie klanten verder helpen met koeltechnische oplossingen? Dan is dit, nu, hier, jouw kans!

 

Je bent de rechterhand van Henk, onze directeur ontwikkeling en projecten. Je gaat mee op bezoek bij de klanten, samen ontwikkelen en verkopen jullie het product en jij draagt zorg dat het hele traject van A-Z soepel verloopt. Van calculatie tot het schrijven van de offerte naar het uitzetten van de acties en controle op uitvoering daarvan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je alles wat bijdraagt aan jouw succes! Zoals:

  • Twee keer per week sporten met onze personal trainer
  • Onbeperkt ruimte om te sporten in onze eigen gym
  • Onbeperkte mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Laptop/telefoon
  • Fietsplan
  • Genoeg ruimte om werk en privé in balans te houden dankzij de 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar

Daarnaast natuurlijk alle volgens een uitstekend CAO vastgestelde voorwaarden.

En als het straks allemaal weer mag, elke vrijdagmiddag een gezellige borrel in onze eigen bar en regelmatig uitjes met ons hechte team!

Wat neem jij mee?

  • Technische ervaring min 3 jaar (VCA,ARBO,STEK)
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis energie
  • Kennis van koelinstallaties is een pré;

Wij zijn IJskoud

IJskoud is een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die helemaal thuis zijn in de wereld van de koeltechniek.


Werken bij IJskoud is leuk en afwisselend. Ons team is gedreven en ondernemend en iedereen is direct betrokken bij klanten en projecten. Bovendien zijn we altijd in beweging, dus zoeken we een nieuwe collega die vooruit wil in de koel- en klimaattechniek.


Bij IJskoud vinden wij het belangrijk dat mensen zelf de keuze kunnen maken om in beweging te blijven. IJskoud doet dit door het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren en onderhouden van hoogwaardige innovatieve koelinstallaties. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden wij vitaliteit ook erg belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in onze fitnessruimte te sporten en na afloop in onze kantine te ontspannen.

Solliciteren

Wij hopen dat we jou binnenkort ook in ons team mogen verwelkomen! Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Sander Bakker - Senior Technicus Koudetechniek

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!