Vacature

Office Manager (28-32 uur)

Warme service verlening in een IJskoude sector
Ben jij oplossingsgericht, een échte regelaar en heb je ervaring als Office Manager? Dan is dit jouw volgende stap! Bij IJskoud zijn wij opzoek naar een Office Manager voor 28- 32 uur in de week.

Wie zijn wij?

Wij zijn IJskoud en wat onze core business is, laat zich gemakkelijk raden: wij maken dingen koud. We vinden het antwoord op koel- en klimaatvraagstukken in de regio Groot-Amsterdam en dat doen we al heel wat jaren met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die zich onmisbaar hebben gemaakt binnen ons familiebedrijf. Onze mensen zijn onze grootste kracht, dat vergeten we hier bij IJskoud nooit.

Wat ga je doen?

Als Office Manager ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en de grote regelaar die zorgt dat alles organisatorisch vlekkeloos loopt. Jij denkt altijd een stap vooruit, bewaakt structuur en houdt overzicht. Als gastvrouw ontvang je onze collega’s, leveranciers, klanten en cursisten en zorg je er voor dat zij zich thuis voelen en met een warm gevoel weg gaan. Daarnaast ondersteun je het kernteam bij communicatie, marketing en HR werkzaamheden. Je organisatorische talent zet je in bij het plannen, regelen en organiseren van interne overleggen en evenementen. Kortom een echte duizendpoot!

Wat heb je nodig voor deze functie?

Om deze functie uit te voeren ben je vooral een gestructureerde doener, empathisch aangelegd en vol energie. Je hebt kennis van de gebruikelijk systemen zoals Microsoft Office 365. Omdat je ook contact hebt met onze klanten is het voor ons belangrijk dat je de Nederlands goed beheerst in woord en geschrift. Ook heb je 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden we jou?

Werken bij IJskoud is vooral heel erg leuk en nooit saai. We zijn een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan, elkaar helpen en niet vies zijn van hard werken. Met de typisch Amsterdamse no nonsens cultuur en de allerleukste klanten.
  • Het salaris is aantrekkelijk en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld volgens de CAO.
  • We houden van een goede balans tussen werk en privé. Daar helpen 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (fulltime) beslist in mee. Als er om een bepaalde reden flexibiliteit in je werktijden nodig is of wanneer je deels thuis wilt werken, is dat altijd bespreekbaar.
  • We zullen je altijd aanmoedigen en ondersteunen wanneer je verder wilt groeien wanneer dat in lijn ligt met onze strategie.
  • Je mag onbeperkt sporten in onze eigen gym, zelfs af en toe met een personal trainer.
  • Vrijdagmiddag sluiten we de week af met een drankje in onze eigen bar.

Gaan we samen verder?

Is je interesse in ons bedrijf en deze functie gewekt? Laten we dan kennismaken. Stuur je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!