Logo IJskoud

IJskoud Academie

Te weinig technische mensen, te hoge energierekeningen en duurzaamheidsuitdagingen. Herken je dat? De IJskoud Academie biedt maatwerkopleidingen voor organisaties met een eigen technische dienst. Zo kunnen jouw techneuten problemen in de koeltechniek sneller doorgronden en ontstaan prachtige, duurzame en innovatieve oplossingen.

We staan er vaak niet bij stil wat er allemaal aan koeling nodig is om een bedrijf te laten functioneren. Zonder koeltechniek geen vaccins, geen cloudoplossingen, maar ook geen koud biertje na het werk. De IJskoud Academie biedt maatwerkopleidingen voor organisaties met een eigen technische dienst, maar ook bijvoorbeeld voor inspecteurs van omgevingsdiensten. Zo geven wij mensen met een technische opleiding, die niet zijn gespecialiseerd in koeltechniek, de kennis die nodig is om een storing in de koeltechniek te doorgronden of zelfs direct op te lossen.

Maatwerkopleiding op basis van data

We kijken specifiek naar de behoeften van jouw bedrijf en naar de storingen die er zijn geweest. Die data analyseren we en op basis daarvan maken we een opleiding, helemaal op maat. Tijdens die maatwerkacademie leiden we jouw mensen op in de koeltechniek. Hierdoor kunnen ze met meer kennis en vertrouwen storingen bij ons melden of – beter nog – zelf aan de slag. Zo kun je problemen snel verhelpen en ontstaan prachtige, duurzame en innovatieve oplossingen.
maatschappelijke verantwoordelijk ondernemen
Video afspelen

IJskoud Directeur José Komin over het dna van IJskoud.

Wat brengt de IJskoud Academie je?

We vergroten de inhoudelijke kennis over koeltechniek bij jouw eigen technische mensen. Daardoor kunnen ze zelf eerstelijnsstoringen oplossen en wanneer ze er niet uitkomen gerichter met IJskoud communiceren. Dat scheelt veel tijd en geld.

We spijkeren hun kennis op het gebied van wet- en regelgeving bij. Geen duurzaamheidsnorm kent meer geheimen voor jouw mensen na onze opleiding.   We helpen techneuten met hun communicatieskills. Heldere communicatie zorgt voor verbinding: tussen het management van een organisatie en haar technische mensen, maar ook tussen de techneuten en IJskoud. Als er verbinding is, wordt samenwerken zo veel makkelijker. leuker en efficiënter.   Kortom: alles komt samen in onze Academie.

Techneuten zijn net mensen

Technische mensen zijn vaak breed opgeleid. Wij geven kennis en verdieping op het gebied van koeltechniek. Tijdens de Academie nemen we daar echt de tijd voor. Mensen worden gelukkig als ze zich inhoudelijk kunnen ontwikkelen, als ze aandacht krijgen, als erin ze wordt geïnvesteerd. Blije mensen doen hun werk beter en leveren een waardevollere bijdrage aan de samenleving. Dat geldt ook voor techneuten. Een maatwerkopleiding van de IJskoud Academie geeft jouw techneuten vertrouwen en vleugels. Zo brengen we samen jouw organisatie – en de wereld – verder.
logo brouwerij 't ij
logo artis
logo politie
logo ABS splinter
logo umc
vck logistics
logo naturalis
logo pathe

De vraag naar talent en ervaring in de koeltechniek is groter dan ooit. De IJskoud Academie biedt een hands-on opleidingsprogramma waar studenten kiezen wat hen aanspreekt of wat zij nu nodig hebben om zich door te ontwikkelen. Dus geen theoretisch goed, maar echt aan de slag onder leiding van ervaren rotten uit het vak.