Sectoren

IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en onderhoudt slimme oplossingen voor koelen, verwarmen, verversen, conserveren en vriezen. We zijn actief in vrijwel alle sectoren; van de farmaceutische industrie, zorgsector en overheidsinstellingen tot recreatie, horeca en voedingsproductie.

medische sector en zorgsector

In de medische en farmaceutische sector is koeltechniek vaak letterlijk van levensbelang. Wij nemen u deze zorg uit handen. IJskoud creëert een optimaal klimaat, in elke uitdagende omgeving.

productie voeding koeltechniek

Wat uw bedrijf ook produceert of verwerkt, in de productie- en voedingssector speelt koeltechniek geheid een hoofdrol. Onze koeltoepassingen zijn ontwikkeld om uw processen te optimaliseren.

koudetechniek industrie

Groot, groter, grootst. De industriële koel- en klimaatoplossingen van IJskoud zijn gemaakt om te werken. En te blíjven werken, dag in, dag uit. Wij houden uw bedrijf in bedrijf.

koudetechniek overheid

Van prettig klimaat in kantoren en serverruimtes tot de koelinrichting van bedrijfskantines. Al jaren behoren diverse overheidsinstellingen tot onze klantenkring.

klimaatbeheersing in kantoren en gebouwen

IJskoud zorgt voor de ideale omstandigheden om in te werken en te verblijven – hoe groot of klein een ruimte ook is en hoeveel mensen er ook aanwezig zijn. Het perfecte klimaat, het hele jaar rond.

koudetechniek in recreatie

Van dierentuin tot evenementencentrum; IJskoud bezorgt uw gasten het perfecte dagje uit. Onze professionele koel- en klimaatinstallaties zijn gemaakt om te presteren in uitdagende omgevingen.

pathe koelingtechniek project visual 3

Als horecaondernemer stelt u hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. En terecht. The show must go on, right? IJskoud tilt uw betrokken service naar een nóg hoger niveau. Proost!