Medische sector & zorgsector

In de medische en farmaceutische sector is koeltechniek vaak letterlijk van levensbelang. Wij nemen u deze zorg uit handen. IJskoud creëert een optimaal klimaat, in elke uitdagende omgeving.

henk komin

Koeltechniek en klimaatbeheersing in de medische en farmaceutische sector moeten voldoen aan strenge voorschriften. Opslag en vervoer van kwetsbare medicijnen, testmaterialen en organen, maar ook het bewaren van vaccins – zoals het coronavaccin – vragen logischerwijs om hoogwaardige oplossingen. IJskoud neemt u deze zorg uit handen. Veilig, vertrouwd, verzorgd.

Slimme oplossingen voor de medische- en zorgsector

IJskoud bewaakt uw processen, 24/7. Met een doordacht koelplan, beheer op afstand, back-upsystemen en preventief onderhoud, houden we uw instelling of bedrijf in bedrijf. Veilig, vertrouwd, verzorgd.

klimaatbeheersing zorg medisch

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

koeltechniek zorg medisch

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

freezerdata zorg medisch

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

Extreme shock freezer
Kolossale shock freezer vriest medicijnen Deens farmaceutisch bedrijf versneld in.
LEES MEER
Naturalis
Enorme hightech ontsmettingsvriezer beschermt waardevolle objecten Naturalis.
LEES MEER
Previous slide
Next slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken in de farmaceutische en medische sector

In de farmaceutische-, medische- en zorgsector zijn strenge eisen en voorwaarden van kracht. Het gaat immers om mensenlevens. Daarom dienen de systemen waar medische professionals dagelijks op vertrouwen de allerhoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

IJskoud is thuis in deze uitdagende, specialistische wereld. Zo hebben we bloedkasten voorzien van continue temperatuurregistratie en akoestisch alarm. En voor de opslag van bloedplasma leveren wij medische vrieskisten, die extreem lage temperaturen tot wel -150ºC bereiken.

Wij zorgen voor een optimaal klimaat in elke omgeving, van bezoekersrestaurants tot opbaarruimtes. Eén van onze specialiteiten is klimaatbeheersing in ruimtes met een hoge warmtelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laboratoria, waar de vele (-80ºC) vriezers veel warmte produceren.

Wat we doen

medisch zorg vriescel-koelcel

Duurzaam en betrouwbaar koelen of vriezen op maat. Úw maat. Industriële koelcellen en vriescellen, door IJskoud ontwikkelt voor het grote werk.

medisch zorg vrieskast

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces.

medisch zorg shockfreezer

Razendsnel invriezen voor behoud van de hoogste kwaliteit. Bescherm kwetsbare producten en koel veilig en hygiënisch met hoogwaardige shockfreezers.