Over IJskoud

Elk koel- en klimaatproject begint met een duidelijke wens en specifieke behoeften. Dat vraagt om een unieke benadering. Wij zijn IJskoud. En wij werken op maat. Úw maat.

verhaal van ijskoud

Ons verhaal

Het verhaal van IJskoud door de jaren heen kent vele succesvolle hoofdstukken, maar juist in uitdagende tijden hebben we ons als bedrijf écht weten te onderscheiden. Het resultaat? Dat is het IJskoud van nu, zoals u ons kent. Een sterke, gezonde, innovatieve en bovenal gewaardeerde partner voor koeltechniek, klimaat- en luchtbehandeling. We nemen u graag mee op een reis door de tijd, van 1935 tot nu – op naar de toekomst!

De IJskoud-aanpak

Kiezen voor IJskoud, dat betekent werken op uw maat. Onze slimme oplossingen voor koel- en klimaattechniek en duurzame installaties voor koelen, verversen, verwarmen en vriezen geven altijd een passend antwoord op uw uitdaging of vraagstuk. IJskoud verzorgt het complete pakket. Zo bent u in één slag operationeel en bovendien jarenlang verzekerd van uitstekende service. En daar krijgt u de extra’s van IJskoud standaard gratis bij. Wat kunnen wij voor u betekenen?

de ijskoud aanpak

Wij zijn IJskoud!

Wij zijn een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals, die helemaal thuis zijn in de wereld van de koel- en klimaattechniek. Zij stellen zich graag aan u voor.

Meer dan 1000 bedrijven vertrouwen op IJskoud

stephan gamelkoorn

De monteurs van IJskoud zijn flexibel en zeer betrokken. Ze vaak met betere oplossingen dan we oorspronkelijk bedacht hadden. Ze hebben geholpen het project naar een hoger plan te tillen.

logo ABS splinter
logo politie
logo naturalis
logo umc
logo brouwerij 't ij
logo artis
vck logistics
logo pathe

Nieuwsgierig naar onze slimme oplossingen?

We vertellen u graag meer!