Logo IJskoud

Klimaatbeheersing

IJskoud ontwerpt, ontwikkeld, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing in diverse sectoren. Duurzame oplossingen voor optimale luchtkwaliteit, wáár u ook werkt of verblijft.

Locatiecheck

Vakkundige analyse en advies-op-maat op locatie.

Zuiver advies

Professionele oplossingen, merkonafhankelijke expertise.

Controle en meting

Gedetailleerde metingen voor optimale prestaties.

Plaatsing en service

Preventief onderhoud en volledig administratief beheer.

Onze oplossingen voor klimaatbeheersing

Unieke oplossingen voor het duurzaam verwarmen, verkoelen en verversen van lucht – voor het perfecte werkklimaat. IJskoud is uw innovatieve partner voor een comfortabel en gezond binnenklimaat in de meest uitdagende omstandigheden.

professionele airconditioning

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatie oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.

chiller koudwatersysteem

Het duurzame antwoord op indirecte ruimtekoeling, proceskoeling en commerciële en industriële koeling. Een chiller met natuurlijke koudemiddelen levert maximale prestaties.

klimaatkast

Optimale betrouwbaarheid, stabiliteit en een constant klimaat. Een klimaatkast of klimaatkamer van IJskoud garandeert perfecte, gelijkmatige condities en precieze registratie.

serverruimte koeling

Koeling in een serverruimte is van essentieel belang voor goed functionerende apparatuur en systemen. Met IJskoud heeft u de volledige controle over temperatuur en luchtvochtigheid.

vrf systeem

Energiezuinig koelen, verwarmen en ventileren met een VRF-systeem. Ontdek de innovatie VRF-installaties van IJskoud voor het afzonderlijk koelen en verwarmen van verschillende (grote) ruimtes.

warmtepomp

Haal energie uit de lucht of benut restwarmte van productieprocessen voor duurzaam verwarmen of koelen. Met een industriële warmtepomp van IJskoud bespaart u kosten en het milieu. 

Jose uitgeknipt

Meer weten over onze slimme oplossingen voor klimaatbeheersing? Wij gaan graag aan de slag met uw uitdaging!

Klimaatbeheersing: duurzaam comfortabel werken

Te koud, te warm, te vochtig; werken in een ruimte waar de luchtkwaliteit te wensen overlaat kost energie. Het is zelfs ongezond. Klimaatbeheersing zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in elke binnenruimte. Deze innovatieve klimaattechniek is van groot belang voor het dagelijks werkcomfort. Want een prettig binnenklimaat biedt diverse gezonde voordelen. IJskoud maakt werken comfortabel, het hele jaar door.

Wat is klimaatbeheersing?

De perfecte werkomgeving begint met een goede luchtkwaliteit. Schone lucht vergroot de concentratie en productiviteit, geeft energie en houdt mensen gezond. Wat is klimaatbeheersing precies? Klimaatbeheersing is een duurzame oplossing voor het automatisch en gestuurd regelen van de juiste temperatuur, een gezonde hoeveelheid zuurstof in de lucht en de juiste vochtigheidsgraad in elke binnenruimte. Door verse lucht van buiten te filteren en binnen in een gebouw te verspreiden, is elk vertrek verzekerd van het ideale klimaat en de perfecte luchtkwaliteit.

Slimme oplossingen voor luchtbehandeling

Het koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen moet duurzaam en vooral goed gebeuren. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing in diverse sectoren. Als specialist in luchtbehandeling realiseren we duurzame oplossingen voor dagelijks comfort. Van complexe, innovatieve installaties in ziekenhuizen tot het energieneutraal verwarmen, verkoelen en verversen van lucht in hotels. Elk systeem wordt geheel op maat ontwikkeld voor het beste klimaatresultaat.

Klimaatbeheersing: een investering die loont

Vooral op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals scholen, restaurants en natuurlijk op kantoor is klimaatbeheersing van groot belang. IJskoud zorgt voor de ideale omstandigheden om in te werken en te verblijven – hoe groot of klein een ruimte ook is en hoeveel mensen er ook aanwezig zijn. Met de zekerheid van duurzame, energiezuinige klimaattechniek houdt u in elke situatie de controle over het binnenklimaat. Eén compleet systeem voor ventileren, verversen, koelen en verwarmen, beheert uw gehele binnenklimaat. Dag in, dag uit.

Klimaattechniek geeft gezonde energie

De oplettende lezer heeft het vast in de gaten: klimaatbeheersing is meer dan alleen het sturen van de temperatuur in een binnenruimte. Door de uitstekende luchtkwaliteit voelt iedereen zich prettig. En dat brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is bewezen dat klimaattechniek een directe bijdrage levert aan het verminderen van ziekteverzuim. En dankzij de slimme, duurzame systemen van IJskoud bespaart u ook direct op energiekosten.

Wat is uw klimaatuitdaging?

Van openbare gebouwen en productiehallen in alle sectoren tot oplossingen voor de farmaceutische industrie; IJskoud heeft voor elke unieke klimaatvraag een passende maatoplossing. Wilt u meer weten over onze innovatieve systemen of heeft u een klimaatuitdaging? Wij denken graag met u mee. Op basis van uw behoeften ontwikkelen wij de oplossing voor klimaatbeheersing die voor u werkt – en blíjft werken. Want de slimme klimaatoplossingen van IJskoud, daar kunt u op rekenen. Jarenlang, elke dag opnieuw.

freezer data

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

ijskoud academie

Met de IJskoud Academie maak jij werk van koeltechniek! Vind de cursus die bij jouw interesse past of de training die jouw carrière in koeltechniek nú nodig heeft.

koeltechniek

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.