Uitval voorspellen en voorkomen

FreezerData verbetert prestaties en verlengt de levensduur van essentiële koelapparatuur. Voorspel onderhoud aan en uitval van koelinstallaties – op élk moment.

12%

Efficienter onderhoud

De slimme sensoren van FreezerData meten 24/7 het functioneren van uw koeling. Registreert een sensor een afwijking? Dan ontvangt u direct een melding.

30%

Afname in reparatiekosten

Door het tijdig signaleren van afwijkingen kan extra schade aan uw koeling voorkomen worden, evenals de hoge kosten die hieraan verbonden zijn.

70%

Minder ongeplande stilstand

Aangezien uw koelinstallatie 24/7 gemonitord wordt, zien wij een storing tijdig aankomen. Hierdoor kunt u actie ondernemen voordat een installatie uitvalt.

Video afspelen

Real-time inzicht in uw koelinstallaties

FreezerData, ontwikkeld met de expertise van IJskoud, is een hightech platform dat voorspellend onderhoud aan koelinstallaties mogelijk maakt. Real-time inzicht in het functioneren van uw essentiële apparatuur – wanneer dan ook, waar dan ook.

Voorspellend onderhoud

Met innovatieve technologie en algoritmen voorspelt FreezerData nauwkeurig wanneer noodzakelijk onderhoud aan koelinstallaties gepleegd moet worden. Door het functioneren van installaties continu te monitoren – en storingen vroegtijdig te voorspellen – houdt FreezerData onderhoudskosten laag en wordt uitval van apparatuur tot een minimum beperkt.

voorspellend onderhoud koelinstallaties

1000+ bedrijven vertrouwen op IJskoud

henk komin van freezerdata

Daar waar het gaat om effcient koelen en klimaatbeheersing hebben veel ziekenhuizen, laboratoria en andere onderzoeksinstellingen te maken met uitdagingen. Deze zijn op te lossen met voorspellend onderhoud waarbij data tijdig aangeeft wat de volgende handeling moet zijn. Dit werk zowel kostenbesparend als kwaliteitverhogend.

maasstad logo
atalmedial logo
logo politie
logo umc
logo naturalis
vck logistics
the rootselaar group logo
logo pathe

Hoe maakt FreezerData uw bedrijf beter?

Plan direct online een demo in of neem contact met ons op voor meer informatie.