Werken bij IJskoud

Werken bij IJskoud, betekent werken aan jouw toekomst. Want wij geven jouw ambitie de ruimte. Blijf in beweging, blijf groeien en werk aan jouw carrière in koel- en klimaattechniek!

henk komin

Werken bij IJskoud is leuk en afwisselend. Je bent altijd direct betrokken bij klanten en projecten en via onze IJskoud Academie kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. IJskoud blijft in beweging. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe collega’s die carrière willen maken in koel- en klimaattechniek. Ben jij onze nieuwste aanwinst? We komen graag met je in contact!

Henk Komin - Directeur Onderzoek en Ontwikkeling

Voorop lopen door innovatie

IJskoud loopt voorop door innovatie. We ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden unieke, slimme en vooral duurzame oplossingen voor koelen, verwarmen en ventileren. Van energiezuinige, efficiënte systemen voor klimaatbeheersing tot betrouwbare, onderscheidende koeltechniek voor kwetsbare processen – technische hoogstandjes voor industrieel en commercieel gebruik in vrijwel elke sector.

verhaal van ijskoud
samen groeien

Groeien doen we samen

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Stapelgek op koeltechniek

IJskoud is een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals, die helemaal thuis zijn in de wereld van de koel- en klimaattechniek. Ben jij ervan overtuigd dat jij de perfecte versterking voor ons team bent, maar hebben we op dit moment geen vacatures? Met goede en ambitieuze vakmensen komen we graag in contact!

IJskoud: daar voelt iedereen zich thuis

IJskoud is een warm bedrijf waar mensen centraal staan. Voor mij, als gastvrouw van de IJskoud frontoffice, betekent dat ik me vol kan richten op m'n medemens. Van het ontvangen van klanten tot eerstelijns storingsmeldingen aannemen en een luisterend oor zijn voor collega's. Dat vind ik het mooie van IJskoud, we vinden wat je kunt heel belangrijk, maar juist ook wie je bent. Kom jij vertellen wat jij kunt en wie jij bent?

Moon Hoenderbos - Hospitality

Actuele vacatures

Commercieel technisch medewerker binnendienst

Heb jij enige kennis van techniek? Dan bieden wij jou de kans om jezelf op te leiden en te ontwikkelen tot expert op commercieel technisch vlak!

Commercieel werkvoorbereider

Heb jij enige kennis van koeltechniek? Dan bieden wij jou de kans om jezelf op te leiden en te ontwikkelen tot expert! 

Werkvoorbereider (fulltime)

Ben jij een echte verbeteraar met een kritische kijk op processen? Wil jij de schakel zijn tussen de klanten en jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!