Koeltechniek

IJskoud ontwikkeld specifieke oplossingen voor koelen en vriezen. Koeltechniek van hoge kwaliteit voor industrieel en commercieel gebruik. Duurzaam maatwerk, buitengewoon efficiënt – een koud kunstje.

Locatiecheck

Vakkundige analyse en advies-op-maat op locatie.

Zuiver advies

Professionele oplossingen, merkonafhankelijke expertise.

Controle en meting

Gedetailleerde metingen voor optimale prestaties.

Plaatsing en service

Preventief onderhoud en volledig administratief beheer.

Onze oplossingen voor slimme koeltechniek

IJskoud is actief in vrijwel elke sector en industrie. Van ziekenhuizen en laboratoria tot horeca, musea en dierentuinen – onze koeltechniek biedt slimme, betrouwbare oplossingen voor zorgeloos ondernemen.

koelcel vriescel

Duurzaam en betrouwbaar koelen of vriezen op maat. Úw maat. Industriële koelcellen en vriescellen, door IJskoud ontwikkelt voor het grote werk.

vrieskast

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces.

shockfreezer

Razendsnel invriezen voor behoud van de hoogste kwaliteit. Bescherm kwetsbare producten en koel veilig en hygiënisch met hoogwaardige shockfreezers.

ijsmachines

Industriële ijsmachines met hoge ijsproductie en laag energieverbruik – onmisbaar in de professionele horeca en moderne voedings- en levensmiddelenindustrie.

Jose uitgeknipt

Meer weten over onze slimme oplossingen voor koelen en vriezen? Wij gaan graag aan de slag met uw uitdaging!

Koeltechniek voor bedrijven en industrieën

Veel bedrijven, organisaties en instellingen moeten kunnen vertrouwen op betrouwbare koelsystemen. Vaak kwetsbare processen in productie- en testomgevingen, voedselverwerking en -bereiding vragen om specifieke oplossingen voor koelen en vriezen. IJskoud ontwikkelt en levert koeltechniek en koelsystemen van hoge kwaliteit voor industrieel en commercieel gebruik. Duurzame maatoplossingen, buitengewoon efficiënt – een koud kunstje.

IJskoud: uw partner in professionele koeling

IJskoud is actief in diverse branches en industrieën. Zo ontwikkelen wij koeltechniek voor de farmaceutische industrie, horeca, maar ook het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van koelinstallaties voor bijvoorbeeld dierentuinen en industrieel gebruik behoort tot ons specialisme. Altijd op maat en volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteitsgarantie. Van het conserveren van levensmiddelen en innovatieve koel- en vriesoplossingen op maat tot het ontwikkelen van centrale besturingssystemen – inclusief nauwlettende monitoring; de professionele koeling voor industrieën van IJskoud is het resultaat van een jarenlange ervaring en een unieke aanpak, die past bij uw wensen en behoeften.

Koelinstallatie: een knap staaltje koudetechniek

IJskoud werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en installaties waar wij zelf volledig achter staan en is merkonafhankelijk. Daardoor bieden wij de kwaliteit en service waar u op kunt vertrouwen. Objectief, vakkundig, professioneel. Op locatie geeft onze technicus gericht advies op het gebied van koeltechniek en de aangeraden apparatuur. De aanschaf van een koelinstallatie is een belangrijke, kostbare investering voor uw bedrijf. Daarom testen en meten we voordat we de installatie plaatsen prestaties uitvoerig door, zodat bewezen is dat de resultaten voldoen aan al uw wensen en eisen op het gebied van koelen en vriezen.

Digitaal beheer van koeltechniek en -installaties

Bij IJskoud is het beheer van koeltechniek en koudetechniek volledig digitaal. Dit betekent dat wij een complete digitale administratie van uw koelinstallatie voeren. Zo kunnen we op elk moment de werking van de installatie of het toestel nauwlettend volgen. Uitgebreide rapportages geven inzicht in prestaties en de conditie van uw installaties, waardoor onze technici in geval van storing of teruglopende prestaties snel kunnen ingrijpen. Natuurlijk delen we deze data graag met u, bijvoorbeeld door het integreren van rapportages binnen uw managementsysteem. Ook heeft u via uw eigen klantportaal op elk moment inzicht in uw installatiepark.

Controle, service en preventief onderhoud

Om een vlekkeloze werking van uw installaties te garanderen komen onze in koeltechniek gespecialiseerde monteurs en technici op vastgestelde momenten langs voor preventief onderhoud aan uw installaties. Tijdens dit onderhoud wordt aan de hand van tests en metingen de werking van de koelinstallatie gecontroleerd. Ook reinigen, reparaties, vervanging en het – uiteraard milieuvriendelijk – ruimen van installaties nemen wij voor onze rekening. Natuurlijk brengen wij vooraf eerst de mogelijke kosten in kaart, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Integrale service en innovatieve koeloplossingen van de hoogste kwaliteit, dát is IJskoud. Wat kunnen wij voor u betekenen?

freezer data

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

ijskoud academie

Met de IJskoud Academie maak jij werk van koeltechniek! Vind de cursus die bij jouw interesse past of de training die jouw carrière in koeltechniek nú nodig heeft.

klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.