Vrieskast

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces en optimale koeling.

henk komin

Het invriezen, conserveren en presenteren van voedingsproducten, maar bijvoorbeeld ook medicijnen, moet goed en betrouwbaar gebeuren. Met een professionele vrieskast is de kwaliteit van uw product langdurig gewaarborgd. Wij garanderen met onze vrieskasten en vrieskisten de zekerheid die de veeleisende ondernemer eist.

Voordelen van een vrieskast

Een professionele vrieskast tilt uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Vertrouw dagelijks op onze oplossingen voor het invriezen, presenteren en conserveren van uw producten.

Extreme shock freezer
Kolossale shock freezer vriest medicijnen Deens farmaceutisch bedrijf versneld in.
LEES MEER
Naturalis
Enorme hightech ontsmettingsvriezer beschermt waardevolle objecten Naturalis.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

De perfecte vrieskast of vrieskist voor uw bedrijf, zó gevonden. Ontdek de hoogwaardige maatoplossingen voor koelen en vriezen van IJskoud.

Vrieskast kopen: een garantie op kwaliteit

Van restaurant tot bedrijfskantine en van zorginstelling tot supermarkt; een professionele vrieskast is onmisbaar voor het invriezen, bewaren en presenteren van levensmiddelen en voedingsproducten. IJskoud ontwikkelt koel- en vriesoplossingen op maat voor ondernemers en bedrijven in elke sector.

Dubbeldeurs vrieskast, groot volume vrieskist

Hoe en wat u ook wilt invriezen, wij leveren de vriesopstelling die bij uw bedrijf past. De vrieskasten en vrieskisten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Of u nu een dubbeldeurs vrieskast voor uw winkel zoekt of een groot volume vrieskast voor het veilig en hygiënisch bewaren van voedingsproducten; bij onze vriesoplossingen staan kwaliteit en gebruiksgemak op eenzame hoogte.

Natuurlijk kunt u naast een vrieskast ook bij ons terecht voor het ontwikkelen en onderhouden van andere essentiële koel- en vriesapparatuur, zoals ijsmachines, koelcellen en innovatieve shockfreezers.

Professionele vrieskast voor horeca

Bij het kiezen van de juiste professionele vrieskast of vrieskist voor uw bedrijf, is een aantal zaken belangrijk. Uiteraard moet het apparaat groot genoeg zijn voor het bewaren van al uw producten, tegelijkertijd is duurzaamheid ook een belangrijk thema. Een vrieskast is voortdurend aangesloten op het stroomnetwerk, een energiebesparende werking kan u dus veel geld schelen. Dankzij de slimme designs, de uitstekende isolatie van moderne vrieskasten en het gebruik van innovatieve koeltechniek wordt het verbruik tot een minimum beperkt.

Perfecte presentatie en duurzaam ondernemen

IJskoud is de vertrouwde partner van ondernemers en bedrijven in talloze sectoren. Grootschalige horecabedrijven, voedingsproducenten, maar ook de farmaceutische industrie en zorgsector vertrouwen op onze unieke koel- en vriesoplossingen. Door onze ruime ervaring en brede kennis weten wij wat u verwacht van een professionele vrieskast voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het invriezen en opslaan van kwetsbare geneesmiddelen of een passende presentatie van voedingsproducten in een display vrieskast voor uw klanten; met IJskoud is vriezen en koelen een koud kunstje.

Een vrieskast op maat ontwerpen

IJskoud levert vrieskasten van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken volledig merkonafhankelijk, zodat we u altijd passend kunnen adviseren. Alle apparaten waar wij mee werken voldoen aan de hoogste koel- en vrieseisen en combineren een uitstekende, betrouwbare werking met optimaal bedieningsgemak en maximale energie-efficiëntie. Vraagt uw koel- of vriesuitdaging om een maatoplossing? Als specialist in koeltechniek bent u bij ons aan het juiste adres voor een vrieskast op maat. Van passend ontwerp en perfecte inbouw tot preventief onderhoud. Ontdek onze slimme vriesoplossingen voor een soepel bedrijfsproces en blijvende betrouwbaarheid.