Horeca

Als horecaondernemer stelt u hoge eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. En terecht. The show must go on, right? IJskoud tilt uw betrokken service naar een nóg hoger niveau. Proost!

henk komin

Voor een horecabedrijf telt maar één ding: gasten een onbezorgd – en onvergetelijk – avondje uit bezorgen. U schept de sfeer en tovert heerlijke gerechten op tafel, terwijl IJskoud u op maat bedient met slimme, professionele oplossingen voor koeltechniek en klimaatbeheersing.

Slimme oplossingen voor horeca

Uw gasten de avond van hun leven bezorgen. Daar moet alles voor wijken. IJskoud helpt u daarbij. Met een professioneel, integraal koelplan en vakkundig onderhoud zorgen we voor een soepele, betrouwbare bedrijfsvoering. Onze passende oplossingen voor koelen, verwarmen, vriezen en conserveren zijn stuk voor stuk maatwerk en een garantie op kwaliteit. En gaat er onverhoopt iets mis, dan staan we direct voor u klaar.

koeltechniek

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

freezer data

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

Pathé Nederland
Smullen in stijl: speciale fingerfood-vitrine voor VIP-ruimtes Pathé Nederland.
LEES MEER
Hart van Holland
IJskoud houdt evenementenlocatie Hart van Holland duurzaam in bedrijf.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken voor horecaondernemers

IJskoud blinkt uit in maatwerk en grotere onderhoudsprojecten voor de professionele horeca. Ook verzorgen we de totale koeltechniek voor grotere restaurants en hotels: van kleinkoelingen als ijsblokjesmachines en vriescellen tot complete klimaatsystemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze ervaren monteurs kennen de strenge voorschriften op het gebied van hygiëne (HACCP) en voedselveiligheid. Ze houden rekening met uw gasten of bezoekers en bezorgen uw keukenbrigade zo min mogelijk overlast.

 

Tot onze klanten mogen wij verschillende toonaangevende horecabedrijven en restaurants rekenen. Denk bijvoorbeeld aan Hotel American en Grand Hotel Krasnapolsky, restaurants De Kas en Sama Sebo, maar ook Café Nol en Café Hoppe, Pathé Nederland, McDonalds, het Van Gogh Museum, Naturalis en De Nieuwe Kerk.

Wat we doen

airconditioning horeca

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatie oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.

chiller horeca

Het duurzame antwoord op indirecte ruimtekoeling, proceskoeling en commerciële en industriële koeling. Een chiller met natuurlijke koudemiddelen levert maximale prestaties.

vrieskast horeca

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces.