Koelcel-vriescel

Een koelcel-vriescel op maat. Úw maat. Industriële koelcellen en vriescellen, door IJskoud gemaakt voor het grote werk.

henk komin

Elk bedrijf heeft een eigen koel- of vriesbehoefte. Dat begrijpt IJskoud. Daarom zijn alle koelcellen en vriescellen die wij ontwikkelen maatwerk. Zowel in design, als in functionaliteiten en opstelling heeft u volledige controle over het eindproduct. Zo werken we samen aan een jarenlange, duurzame garantie op kwaliteit, houdbaarheid en dagelijks gebruiksgemak.

Soorten koelcel-vriescel

Een goede koelcel-vriescel is de motor van elke onderneming waar gewerkt wordt met versproducten, voedingsmiddelen en kwetsbare grondstoffen en medicijnen.

Veilige opslag van (grondstoffen voor) medicijnen, vaccins en koelelementen in zorginstellingen.

koelcel voeding

Optimale omstandigheden voor voedselveiligheid en beschermen van kwaliteit en houdbaarheid.

koelcel mortuarium

Opbaring van een overledene en het remmen van het ontbindingsproces voor een waardig afscheid.

koelcel horeca

De motor van uw onderneming – betrouwbare koeltechniek op maat van uw horecabedrijf.

koelcel bloemen

Houd bloemen langer mooi en gezond in een ideaal klimaat – voor een stralend eindproduct.

Extreme shock freezer
Kolossale shock freezer vriest medicijnen Deens farmaceutisch bedrijf versneld in.
LEES MEER
Naturalis
Enorme hightech ontsmettingsvriezer beschermt waardevolle objecten Naturalis.
LEES MEER
Pathé Nederland
Smullen in stijl: speciale fingerfood-vitrine voor VIP-ruimtes Pathé Nederland.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Onderhoud en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Met IJskoud heeft u de volledige controle over koelen en vriezen. Ontdek onze slimme oplossingen en informeer direct naar een koelcel-vriescel op maat!

Koelcel-vriescel: kwaliteit in koelen en vriezen

Een goede koelcel-vriescel is de motor van elke onderneming waar gewerkt wordt met versproducten, voedingsmiddelen en kwetsbare grondstoffen en medicijnen. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt hoogwaardige koelcellen en vriescellen voor industrieel gebruik en zakelijke doeleinden. Afhankelijk van de producten waar u mee werkt ontwikkelen wij het ideale klimaat om houdbaarheid en kwaliteit langdurig te garanderen.

Een koelcel op maat ontwikkelen

IJskoud is specialist in koeltechniek. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van koelcellen en vriescellen, bieden wij onze opdrachtgevers unieke oplossingen. De perfecte koelcel-vriescel is namelijk altijd maatwerk. Van slimme en overzichtelijke indeling tot het garanderen van constante omstandigheden; onze ervaren koelkenners geven u graag gericht advies over het beste koelsysteem voor uw onderneming.

Een vriescel op maat van uw bedrijf

Net als een koelcel is het ook belangrijk een vriescel zo goed mogelijk af te stemmen op uw werkzaamheden, wensen en (eventueel) geldende regelgeving en kwaliteitseisen. Uiteraard brengen we, voordat we starten met een ontwerp van een koelcel-vriescel, een bezoek op locatie. Een technicus van IJskoud bekijkt bij u op de zaak de mogelijkheden, zodat wij u gegarandeerd het beste koel- en vriesadvies kunnen geven. Met uw eisen als duidelijke basis ontwikkelen wij een vriescel op maat, voor jarenlang zorgeloos en betrouwbaar koelen en vriezen.

Koelcel-vriescel: een betrouwbare investering

De aanschaf van een koelcel-vriescel is een flinke investering. Daarom wilt u jarenlang kunnen vertrouwen op duurzaam gebruiksgemak, veilige opslag, optimale hygiëne en lage verbruikskosten. IJskoud ontwikkelt functionele oplossingen, waarbij we geen detail over het hoofd zien. Van praktisch design en goede toegankelijkheid tot uitgebreide digitale registratie en real-time inzicht in koel- en vriesdata. Het spreekt voor zich dat alle koelcellen en vriescellen voldoen aan de geldende normeringen binnen uw sector of industrie.

Wat zijn de kosten van een koelcel?

Bent u benieuwd hoe wij werk maken van de koelcel-vriescel op maat van uw koel- en vriesuitdaging of naar de kosten van een koelcel? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten. We vertellen u graag meer over de slimme en duurzame oplossingen voor koelen en vriezen van IJskoud. Wist u dat u onze producten en installaties in vrijwel alle sectoren tegenkomt? Op onze projectenpagina vindt u een overzicht van unieke maatwerkprojecten die wij hebben mogen realiseren.