Logo IJskoud

Airconditioning

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatieve oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.

henk komin

Het perfecte werk- en leefklimaat, het hele jaar door. Airconditioning zorgt voor een comfortabel binnenmilieu en stimuleert productiviteit. De moderne airco’s voorzien in een grote behoefte: één systeem voor duurzaam en energiezuinig verwarmen, verkoelen en verversen. Zeker nu is goed ventileren in grote gebouwen belangrijker dan ooit. Een airco-systeem optimaliseert de luchtkwaliteit en daar krijgt iedereen energie van.

Voordelen van professionele airconditioning

Het perfecte binnenklimaat in elk seizoen. Professionele airconditioning: het comfortabele en verantwoorde antwoord op uw klimaatuitdaging.

De Nieuwe Kerk
IJskoud houdt Hollandse herfst buiten de deur tijdens expositie in De Nieuwe Kerk.
LEES MEER
Escape Game Over
Vier koelsystemen en een gewonnen race tegen de klok
.
LEES MEER
Hart van Holland
IJskoud houdt kloppend hart van multifunctionele evenementenlocatie Hart van Holland duurzaam in bedrijf.
LEES MEER
Previous slide
Next slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Onderhoud en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Bent u op zoek naar een duurzaam antwoord op uw klimaatuitdaging? Airconditioning van IJskoud, daar krijgt iedereen gezonde energie van – elke dag opnieuw.

Airconditioning voor gezonde energie

Professionele airconditioning zorgt voor een gezond binnenklimaat. Met één systeem kunt u snel en energiezuinig koelen en verwarmen. Maar, een professioneel airco-systeem doet méér met lucht. Een airco-installatie verbetert de luchtkwaliteit door lucht te filteren en zuiveren. IJskoud is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van duurzame klimaatinstallaties en airco-systemen waar iedereen gezonde energie van krijgt.

Verkoelen, verwarmen en verversen met één systeem

In grote gebouwen, zoals kantoren, ziekenhuizen, hotels en theaters, is het doorgaans een flinke uitdaging een gezond binnenklimaat te creëren. De juiste airconditioning verbetert en behoudt de kwaliteit van lucht. Zo ontstaat een prettige werkomgeving en een aangenaam binnenmilieu – het hele jaar door. IJskoud heeft alle expertise in huis om passend antwoord te geven op uw koel- of klimaatuitdaging. En dat doen we altijd met een innovatieve en duurzame kijk op koelen, van uniek ontwerp tot zorgvuldig onderhoud. Een gezond werk- en leefklimaat, begint met klimaatbeheersing van IJskoud.

Altijd een airco-systeem op maat

De aanschaf van een airco is een investering in dagelijks comfort. Voor uw medewerkers, uw gasten én uw bezoekers. Want of het buiten nu snikheet of ijskoud is, met airconditioning is het binnenklimaat altijd op temperatuur. Airco’s zijn er in talloze varianten en uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan multi-split airco’s en VRF-systemen. Welke airco-installatie bij uw klimaatuitdaging past, is afhankelijk van veel factoren. Daarom komen onze specialisten graag bij u langs om op locatie de situatie in kaart te brengen. Op basis van uw wensen en eisen ontwikkelen wij een nauwkeurig klimaatplan – voor jarenlang comfort.

Airconditioning van IJskoud: efficiënt rendement

Airconditioning is het hele jaar door in gebruik. Bij de keuze voor een airco-systeem speelt duurzaamheid daarom een belangrijke rol. De unieke installaties van IJskoud zijn niet alleen op maat van uw klimaatuitdaging, maar bovenal buitengewoon efficiënt. Zo combineert elke professionele airco hoog rendement met laag energieverbruik. Het resultaat van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van vrijwel elke sector en industrie. Bent u op zoek naar een duurzaam antwoord op uw koel- of klimaatuitdaging? Maak kennis met de aanpak van IJskoud en onze stijlvolle oplossingen, gemaakt om te werken.