Serverruimte koeling

In een serverruimte is koeling van essentieel belang voor goed functionerende apparatuur en systemen. Met IJskoud heeft u de volledige controle over temperatuur en luchtvochtigheid.

henk komin

Voor veel bedrijven is de serverruimte tegenwoordig het kloppend hart van de organisatie. Op deze systemen moeten u, uw werknemers en uw klanten blind kunnen vertrouwen. Elke dag opnieuw. Onze slimme, duurzame oplossingen voor serverruimte koeling bieden u die zekerheid. IJskoud ontwerpt klimaatinstallaties die uitblinken in de meest uitdagende omstandigheden. Zo voorkomen we uitval en halen we meer uit uw kostbare ICT-systemen.

Voordelen van serverruimte koeling

Goede serverruimte koeling betaalt zich dagelijks uit. IJskoud helpt u bij het leveren van topprestaties in uitdagende omstandigheden.

ABS Splinter
Beter een goede buur dan een verre vriend: vakspecialisten IJskoud en ABS Splinter versterken elkaar.
LEES MEER
Escape Game Over
Vier koelsystemen en een gewonnen race tegen de klok.
LEES MEER
Hart van Holland
IJskoud houdt kloppend hart van multifunctionele evenementenlocatie Hart van Holland duurzaam in bedrijf.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Onderhoud en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Ook vertrouwen op betrouwbare serverruimte koeling? IJskoud houdt uw bedrijf in bedrijf. Wij creëren het ideale klimaat voor dagelijkse topprestaties.

Serverruimte koeling voor dagelijkse topprestaties

In serverruimtes kan de temperatuur flink oplopen. Bij het verwerken van grote hoeveelheden data en het aansturen van essentiële ICT-systemen komt veel warmte vrij. Voor het voorkomen van oververhitting en uitval van systemen is goede serverruimte koeling een absolute must. IJskoud ontwikkelt betrouwbare koeloplossingen van hoge kwaliteit, die op elk moment zorgen voor een optimaal klimaat in uw serverruimte. Zo leggen wij de basis voor uw dagelijkse topprestaties – dag in, dag uit.

Volledige controle over koeling van serverruimte

Uw kostbare apparatuur en computersystemen zijn van essentieel belang. Zeker nu steeds meer bedrijven grotendeels of zelfs volledig digitaal opereren, is de serverruimte het kloppend hart van uw organisatie. Goede koeling van de serverruimte voorkomt oververhitting, slijtage en uitval. Met de oplossingen voor serverruimte koeling van IJskoud heeft u de volledige controle over de temperatuur en luchtvochtigheid. Zo creëert u het optimale klimaat voor uw ICT-systemen, verbetert u uw werkprocessen, verlaagt u het energieverbruik en verlengt u de levensduur van uw apparatuur.

Koeling computerruimte: onze slimme oplossingen

Een serverruimte koelen is maatwerk. En IJskoud begrijpt als geen ander dat elke klimaatuitdaging een unieke koeloplossing vraagt. Als specialist in serverruimte koeling zijn we dagelijks bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze producten en installaties, zodat we u in elk situatie van een passend klimaatsysteem kunnen voorzien. En daarbij streven we altijd naar de meest duurzame en energiezuinige koeloplossing.

 

Een goed voorbeeld van deze ‘groene ambitie’ is de downflow unit. Deze unit is specifiek ontworpen voor het koelen van datacenters en serverruimtes, maar bijvoorbeeld ook laboratoria. Stuk voor stuk ruimtes waar koeling en nauwkeurige controle van temperatuur en luchtvochtigheid noodzakelijk zijn voor het leveren van optimale prestaties – en dat tegen een zo gering mogelijk verbruik.

Koeling datacenter met natuurlijke koude

Serverruimtes zijn unieke, uitdagende omgevingen met een specifieke klimaatvraag. En dat geldt in het bijzonder voor datacenters. Dat juist Nederland een groot aantal datacenters kent, is niet zonder reden. Het Nederlandse klimaat speelt daarin een belangrijk rol. In ons land kan voor de koeling van een datacenter vrijwel het gehele jaar gebruik gemaakt worden van natuurlijke koude of vrije koeling. Hierbij wordt de buitenlucht gebruikt voor het koelen van het koudemiddel. Een energiezuinige en verantwoorde manier van serverruimte koeling, die past bij de tijd waarin we leven en onze gedeelde klimaatambities.

De IJskoud-aanpak voor serverruimte koeling

IJskoud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt duurzame, energiebesparende oplossingen voor het koelen van serverruimtes in talloze sectoren en industrieën. Onze slimme systemen voor klimaatbeheersing helpen uw kostbare apparatuur optimaal functioneren in de meest uitdagende omstandigheden. Ook vertrouwen op betrouwbare klimaatsystemen voor serverruimte koeling of het koelen van datacenters? IJskoud houdt uw bedrijf in bedrijf. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze aanpak.