Logo IJskoud

Overheid

Van prettig klimaat in kantoren en serverruimtes tot de koelinrichting van bedrijfskantines. Waar gewerkt wordt, is IJskoud. Al jaren behoren diverse overheidsinstellingen tot onze klantenkring.

henk komin

Verduurzaming is de komende jaren het belangrijkste thema binnen onze samenleving. En de overheid gaat in deze duurzame missie voorop. Met het oog op een klimaatneutraal Nederland in 2050, staat het terugdringen van de CO2-uitstoot centraal. De slimme, duurzame oplossingen voor koelen, verwarmen en verversen van IJskoud dragen bij aan deze missie. Hoe? Doordat we helpen besparen. Op energieverbruik én op kosten.

Slimme oplossingen voor overheid

IJskoud ontwikkelt en bouwt pasklare oplossingen op maat. Denk aan het plaatsen van onder meer airco-units en warmtepompen, maar ook stekkerklare apparaten als koelkasten en scherfijsmachines. Bovendien zijn we ijzersterk in onderhoud. Voor het beheer van honderden installaties draaien wij onze hand niet om.

klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

koeltechniek

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

freezer data

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

ABS Splinter
Beter een goede buur dan een verre vriend: vakspecialisten versterken elkaar.
LEES MEER
De Nieuwe Kerk
IJskoud houdt Hollandse herfst buiten de deur tijdens expositie in De Nieuwe Kerk.
LEES MEER
Previous slide
Next slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken voor de overheid en instellingen

Op overheidslocaties gelden vaak strenge protocollen. Onze technici zijn gewend volgens deze voorschriften te werken. We zijn discreet en onze medewerkers worden door de overheid gescreend.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek de slimme oplossingen van IJskoud. Voor nu, maar vooral voor de toekomst. We kijken namelijk altijd vooruit, zodat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw koel- en klimaatinstallaties. Die onderhouden wij tot in de puntjes, van aanschaf tot afvoer. Uw winst: een perfect werkklimaat, lagere kosten en aanzienlijk minder storingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

serverruimte koeling overheid

Koeling in een serverruimte is van essentieel belang voor goed functionerende apparatuur en systemen. Met IJskoud heeft u de volledige controle over temperatuur en luchtvochtigheid.

Energiezuinig koelen, verwarmen en ventileren met een VRF-systeem. Ontdek de innovatie VRF-installaties van IJskoud voor het afzonderlijk koelen en verwarmen van verschillende (grote) ruimtes.

airconditioning overheid

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatie oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.