Kantoren & gebouwen

IJskoud zorgt voor de ideale omstandigheden om in te werken en te verblijven – hoe groot of klein een ruimte ook is en hoeveel mensen er ook aanwezig zijn. Het perfecte klimaat, het hele jaar rond.

henk komin

Verduurzaming is de komende jaren het belangrijkste thema binnen onze samenleving. En met name in grote publieke gebouwen en kantoren valt veel terrein te winnen. IJskoud werkt aan een klimaatneutraal Nederland door het ontwikkelen van energiezuinige, efficiënte en slimme oplossingen voor koelen, verwarmen en verversen. Terwijl we het milieu sparen, helpen we onze klanten besparen. Op energieverbruik én op kosten.

Slimme oplossingen voor kantoren & gebouwen

IJskoud ontwerpt en ontwikkelt pasklare klimaatoplossingen op uw maat. Denk aan het plaatsen van onder meer airco-units en warmtepompen. Stuk voor stuk innovatieve en slimme installaties, voor het perfecte werkklimaat. Bovendien zijn we ijzersterk in onderhoud. Voor het beheer van honderden installaties draaien wij onze hand niet om.

klimaatbeheersing zorg medisch

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

koeltechniek zorg medisch

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

freezerdata zorg medisch

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

ABS Splinter
Beter een goede buur dan een verre vriend: vakspecialisten versterken elkaar.
LEES MEER
Naturalis
Enorme hightech ontsmettingsvriezer beschermt waardevolle objecten Naturalis.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken in kantoren en gebouwen

Van prettig en veilig werkklimaat in kantoren en serverruimtes tot volledige controle over de luchtbehandeling in grote gebouwen. IJskoud maakt werken en verblijven comfortabel en gezond. Wáár u ook bent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

IJskoud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt installaties voor koelen, verwarmen en verversen. Altijd met oog voor mens én milieu. Zo kiezen wij bewust en vol overtuiging voor energiezuinige oplossingen. Het perfecte werkklimaat van nu, voor het beschermen van het klimaat van later. IJskoud is onder meer gespecialiseerd in het toepassen van warmtepompen, warmteterugwinning (WTW) en innovatieve ventilatiesystemen voor het bewaken van de luchtkwaliteit.

professionele airconditioning

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatie oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.

vrf systeem

Energiezuinig koelen, verwarmen en ventileren met een VRF-systeem. Ontdek de innovatieve VRF-installaties van IJskoud voor het afzonderlijk koelen en verwarmen van verschillende (grote) ruimtes.

warmtepomp

Haal meer uit restwarmte van productieprocessen. Met een industriële warmtepomp bespaart u niet alleen op kosten, ook spaart u het milieu. Zakelijk verduurzamen met IJskoud.