Recreatie en vrijetijdssector

Van dierentuin tot evenementencentrum; IJskoud bezorgt uw gasten het perfecte dagje uit. Onze professionele koel-, vries- en klimaatinstallaties zijn gemaakt om te presteren in uitdagende omgevingen.

henk komin

Duurzaam ontspannen vraagt om duurzame klimaat- en koeltechniek. Daarom zijn onze oplossingen voor de recreatieve markt en vrijetijdssector niet alleen slim, maar bovenal milieubewust. Terwijl u bespaart op energieverbruik en kosten, biedt u uw gasten en bezoekers een zorgeloos en ontspannen verblijf of dagje uit. Onze innovatieve installaties voor klimaatbeheersing, koelen en vriezen creëren een comfortabele omgeving. Om te bezoeken én om in te werken.

Slimme oplossingen voor recreatie

IJskoud ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt pasklare oplossingen voor koelen, verwarmen, verversen en vermaken op maat. Onze innovatieve installaties garanderen het perfecte klimaat, in elke ruimte – van heel groot tot heel klein. Milieuvriendelijk, duurzaam en gemaakt om te presteren in uitdagende omgevingen, waar dagelijks hard gewerkt wordt om bezoekers en gasten een unieke beleving te bezorgen.

productie voeding klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

productie voeding koeltechniek

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

Naturalis
Enorme hightech ontsmettingsvriezer beschermt waardevolle objecten Naturalis.
LEES MEER
Pathé Nederland
Smullen in stijl: speciale fingerfood-vitrine voor VIP-ruimtes Pathé Nederland.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken voor de recreatie- en vrijetijdssector

Van vakantieparken en dierentuinen tot bioscopen en musea: onze klimaatoplossingen en installaties voor koelen en vriezen maken elk dagje uit onvergetelijk. Wij creëren de perfecte omstandigheden, zodat u zich volledig kunt richten op het verzorgen en vermaken van uw gasten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek de slimme oplossingen van IJskoud. Voor nu, maar vooral voor de toekomst. We kijken namelijk altijd vooruit, zodat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw koel- en klimaatinstallaties. Die onderhouden wij tot in de puntjes, van aanschaf tot afvoer. Uw winst: een perfect werkklimaat, lagere kosten en aanzienlijk minder storingen. We nemen graag een kijkje in uw keuken voor een advies op maat!

Wat we doen

IJskoud ontwikkelt en bouwt pasklare oplossingen op maat voor de ideale indoor- en outdoor-beleving. Denk aan het plaatsen van onder meer airco-units en warmtepompen, maar ook stekkerklare apparaten als koelkasten en scherfijsmachines. Bovendien zijn we ijzersterk in onderhoud. Voor het beheer van honderden installaties draaien wij onze hand niet om.

airconditioning overheid

Op kantoor of in de werkplaats, in het theater of in het ziekenhuis. Met de innovatie oplossingen voor airconditioning van IJskoud bent u op elk moment verzekerd van het ideale binnenklimaat.

chiller horeca

Het duurzame antwoord op indirecte ruimtekoeling, proceskoeling en commerciële en industriële koeling. Een chiller met natuurlijke koudemiddelen levert maximale prestaties.

medisch zorg vrieskast

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces.