Onderhoud en service

Werkt uw installatie goed genoeg? Optimaal storingsvrij en energiezuinig? Als u een onderhoudscontract heeft bij IJskoud is het antwoord: ja! En daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u geen omkijken heeft naar uw installaties.

Wat we doen

Integrale service

Of het nu gaat om één schilferijsmachine of honderden koelunits: wij nemen u al het werk uit handen. Daar gaan we ver in: ook de registratie en administratie nemen wij van u over. Volledig geautomatiseerd. Onderhoudsbeurt of temperatuurkalibratie? Daar hoeft ú niet aan te denken, dat doen wij voor u. Graag zelfs. En als het aan ons ligt jarenlang.

Preventief onderhoud

Onze gecertificeerde monteurs komen periodiek bij u langs voor volledige reiniging en technische controle van uw toestellen, uiteraard met NEN2767 als norm. We bellen u voor een afspraak en nemen u het hele verdere traject uit handen: van tests en metingen tot reparatie, vervanging en milieuvriendelijke verwijdering. Moeten er kosten gemaakt worden? We vragen u altijd vooraf om akkoord.

Digitaal beheer

IJskoud voert een complete digitale administratie van al uw koel- en klimaatinstallaties. Wij registreren ieder toestel en volgen het tijdens de hele levenscyclus. Via rapportages hebben wij continu zicht op de prestaties en conditie van uw installaties. Zo weten we bijvoorbeeld precies wanneer een apparaat is afgeschreven en of het nog aan alle wettelijke regels voldoet. Werkt een monteur bij u op locatie, dan heeft hij alle data bij de hand. Snelle diagnose betekent ook snel ingrijpen.

Heldere rapportages

Via uw eigen online klantportaal heeft u op elk moment inzicht in uw installatiepark. Alles op één plek: van werkbonnen en checklists tot milieulogboek en managementrapportages. Zo houdt u grip op de kosten en kunt u investeringen tijdig budgetteren. Werkt u met uw eigen managementsysteem? We bekijken graag samen met u hoe we de data kunnen synchroniseren.

Signalering en advies

We kennen uw toestellen van binnen en buiten; daardoor kunnen we snel schakelen. Gaat er iets mis, dan grijpen onze technici snel in. Blijkt dat de prestaties teruglopen? We maken graag een rendementsberekening of doen een budgetvoorstel als uw installatie bijna is afgeschreven.

Installatie

Stekkerklare apparatuur bestellen? Een klimaatkast, koelcel of waterchiller? Natuurlijk kan dat. Wij leveren en installeren een ruim assortiment koel- en klimaattechnische toestellen. Maar dan wél met extra service. Want daarvoor klopt u tenslotte bij IJskoud aan!

Engineering

Natuurlijk leveren wij slimme koeltechniek. Dat is ons vak en daar zijn we sterk in. Maar we doen meer. We leveren oplossingen waar u jarenlang mee verder kunt, zeker 10 tot 15 jaar. Zonder zorgen, zonder onderbreking.