Slimme koeltechniek en advies

Natuurlijk leveren wij slimme koeltechniek. Dat is ons vak en daar zijn we sterk in. Maar we doen meer. We leveren oplossingen waar u jarenlang mee verder kunt, zeker 10 tot 15 jaar. Zonder zorgen, zonder onderbreking. Behoefte aan een blik van de vakman? We helpen u graag met een slimme oplossing.

Wat we doen

Werken op úw maat

IJskoud denkt met u mee in elk vraagstuk op het gebied van koeltechniek, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Van ontwerp tot uitvoering, van onderhoud tot administratie. Een integrale aanpak waarbij we niets op de automatische piloot doen. We kijken naar úw behoeften en rendementsdoelstellingen. En we willen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Zo staat de techniek in dienst van u. En niet andersom!

Ontmoet de maker!

Bij IJskoud zit u aan tafel met de makers: de mensen die uw installatie bedenken, ontwerpen en bouwen. Onze engineers luisteren naar uw plan van eisen en komen met een doordacht technisch ontwerp. Daarnaast krijgt u van ons een functioneel ontwerp, vaak in 3D. Een blauwdruk die laat zien hoe het systeem precies werkt. Natuurlijk voldoet elk voorstel van IJskoud aan wettelijke voorschriften, milieueisen en uw rendementscriteria. Dat spreekt voor zich.

Bouwen, testen en meten

Bent u akkoord met het ontwerp, dan gaan onze bouwers aan de slag. We laten niets aan het toeval over: we zijn pas klaar als het eindproduct alle relevante tests en metingen heeft doorstaan. Uiteraard leveren wij elke installatie af met volledige garantie, certificering en alle relevante technische documentatie. Zo kunt u zich ook redden als onze monteurs het pand verlaten hebben.

Service en evaluatie

Alles geïnstalleerd? Dan begint onze service pas echt. Met een onderhoudscontract van IJskoud mag u ervan uitgaan dat uw koeling of airco zeker tien jaar probleemloos functioneert. Heeft de installatie die leeftijd bereikt, dan is het tijd voor een kritische evaluatie. U krijgt van ons onafhankelijk advies: kan het systeem nog een paar jaar mee of is het toe aan reparatie of vervanging? Onze technici denken met u mee. Van begin tot eind, van installatie tot verwijdering.

Installatie

Stekkerklare apparatuur bestellen? Een klimaatkast, koelcel of waterchiller? Natuurlijk kan dat. Wij leveren en installeren een ruim assortiment koel- en klimaattechnische toestellen. Maar dan wél met extra service. Want daarvoor klopt u tenslotte bij IJskoud aan!

Onderhoud en service

Werkt uw installatie goed genoeg? Optimaal storingsvrij en energiezuinig? Als u een onderhoudscontract heeft bij IJskoud is het antwoord: ja! En daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Wij nemen u al het werk uit handen, zodat u geen omkijken heeft naar uw installaties.