Vacature

Contractbeheerder (32 uur)

Waardevolle datagedreven innovaties in de koeltechniek

Ben jij gestructureerd én een pietje precies? Dan heb je zeker belangstelling voor deze superleuke, administratieve functie bij IJskoud BV.

Wie zijn wij

Wij zijn IJskoud en wat onze core business is, laat zich gemakkelijk raden: wij maken dingen koud. We vinden het antwoord op koel- en klimaatvraagstukken in de regio Groot-Amsterdam en dat doen we al heel wat jaren met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die zich onmisbaar hebben gemaakt binnen ons familiebedrijf. Onze mensen zijn onze grootste kracht, dat vergeten we hier bij IJskoud nooit. We zijn op zoek naar een contractbeheerder die alles onder controle houdt, van begin tot eind. Heb jij de kwaliteiten om ons team hierin te versterken?

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor alle dagelijkse onderhoudswerkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers. Jij zorgt er, samen met een team gedreven professionals, voor dat de IJskoud installaties altijd in topconditie zijn. Als contractbeheerder maak jij de onderhoudsafspraken met de klant, verwerkt deze in de planning en zorgt er ook voor dat deze afspraken worden nagekomen. In deze functie heb jij een sturende rol en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de klanttevredenheid. Daarbij denk jij ook commercieel en verlies je de marges niet uit het oog. Kortom, als contractbeheerder fungeer je als aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een servicegerichte en effectieve uitvoering van de werkopdrachten. Je dagelijkse werkzaamheden vinden plaats bij IJskoud in Amsterdam.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren beschik je over ervaring met Microsoft Office 365 en denk je in oplossingen. Je bent service gericht, een kei in plannen, overzicht bewaren en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Werken bij IJskoud is vooral heel erg leuk en nooit saai. We zijn een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan, elkaar helpen en niet vies zijn van hard werken. Met de typisch Amsterdamse no nonsens cultuur en de allerleukste klanten.
  • Het salaris is aantrekkelijk en onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld volgens de CAO.
  • We houden van een goede balans tussen werk en privé. Daar helpen 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (fulltime) beslist in mee. Als er om een bepaalde reden flexibiliteit in je werktijden nodig is of wanneer je deels thuis wilt werken, is dat altijd bespreekbaar.
  • We zullen je altijd aanmoedigen en ondersteunen wanneer je verder wilt groeien wanneer dat in lijn ligt met onze strategie.
  • We beschikken over een eigen academie waar we graag specifieke basis kennis met elkaar delen die belangrijk is voor de functie.
  • Je mag onbeperkt sporten in onze eigen gym, zelfs af en toe met een personal trainer.
  • Vrijdagmiddag sluiten we de week af met een drankje in onze eigen bar.

Gaan we samen verder?

Is je interesse in ons bedrijf en deze functie gewekt? Laten we dan kennismaken. Stuur je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!