Vacature

Commercieel binnendienst

Commercieel technisch medewerker binnendienst

IJskoud is een familiebedrijf met tijd voor persoonlijke groei en lol. We zijn ambitieus, als bedrijf, maar ook als mens. Voor ons is het belangrijk dat iedereen in zijn kracht staat en geniet!

Om dit te kunnen blijven realiseren, moeten we ons ‘huis op orde’ hebben. Het jaar 2022 zal daarom in het teken staan van professionalisering en verbinding.


Wij zijn een organisatie met veel specialisten, die ieder voor zich geniaal werk verrichten. Ben jij de verbinder die het leuk vindt om samen met onze specialisten een professionaliseringsslag te maken?

Wat ga je doen?

Bij jou komen alle aspecten van de projectafdeling samen. Jij beheert de lopende offertes en lopende projecten. Uiteraard hoef je niet alles zelf te doen, maar werk je nauw samen met de buitendienst en de werkvoorbereider. 


Jij begint je week met een weekstart, waarin je de lopende offertes en projecten doorneemt. Je neemt met jouw team door welke opdrachten er zijn binnen gekomen en wat ervoor gedaan moet worden, zodat de werkvoorbereider hiermee aan de slag kan. Op zijn beurt geeft de werkvoorbereider terugkoppeling over de zaken die je vorige keer al aan hem hebt gevraagd, zodat jij hiermee weer kan verder plannen en de klant op de hoogte kan houden. Jij bewaakt het overzicht en houdt bij wat er gedaan moet worden.

Vervolgens bespreken jullie de lopende offertes, jij weet precies welke er lopen en waarbij je hulp nodig hebt van de werkvoorbereider voor de calculatie. Zijn er nog nieuwe opnames gedaan door de buitendienst waar je mee aan de slag kan?

Tot slot haal je bij de buitendienst op wat er allemaal gebeurd is, zijn er nog bijzonderheden die jij kan ombuigen naar een tevreden klant of offerte aanvraag? Dankzij jouw communicatiestijl weet je precies de juiste informatie uit je collega’s te halen, ja, zelfs uit die specialisten die normaal gesproken niet zo mondig zijn 😉


Zo, genoeg informatie om de week mee te vullen! Elke dag kijk je even terug wat er is gebeurd in de lopende projecten. Je neemt de werkbonnen in behandeling, haalt er hier en daar nog een kansje uit en zorgt ervoor dat de gewerkte uren en alle projecten juist zijn geadministreerd. 

Aan het einde van de week nog even bellen met jouw vaste contactpersoon bij een grote klant van ons, een gezellig praatje en even checken of de vriendelijke man jouw offerte al bekeken heeft van vorige week.

Hup, weer een opdracht binnen! Voordat we aan de vrijdagmiddag borrel beginnen zet je hiervoor de taken uit die gedaan moeten worden, zodat je deze maandag mee kan nemen in je weekstart.

Nou, je collega’s staan al te trappelen om je bij te praten over de week, dus snel afsluiten die boel!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je alles wat bijdraagt aan jouw succes! Zoals:

  • Twee keer per week sporten met onze personal trainer
  • Onbeperkt ruimte om te sporten in onze eigen gym
  • Onbeperkte mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Laptop/telefoon
  • Fietsplan
  • Genoeg ruimte om werk en privé in balans te houden dankzij de 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar

Daarnaast natuurlijk alle volgens een uitstekend CAO vastgestelde voorwaarden.

En als het straks allemaal weer mag, elke vrijdagmiddag een gezellige borrel in onze eigen bar en regelmatig uitjes met ons hechte team!

Wij zijn IJskoud

IJskoud is een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard. Maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals die helemaal thuis zijn in de wereld van de koeltechniek.


Werken bij IJskoud is leuk en afwisselend. Ons team is gedreven en ondernemend en iedereen is direct betrokken bij klanten en projecten. Bovendien zijn we altijd in beweging, dus zoeken we een nieuwe collega die vooruit wil in de koel- en klimaattechniek.


Bij IJskoud vinden wij het belangrijk dat mensen zelf de keuze kunnen maken om in beweging te blijven. IJskoud doet dit door het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren en onderhouden van hoogwaardige innovatieve koelinstallaties. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden wij vitaliteit ook erg belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in onze fitnessruimte te sporten en na afloop in onze kantine te ontspannen.

Solliciteren

Wij hopen dat we jou binnenkort ook in ons team mogen verwelkomen! Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar personeelszaken@ijskoud.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om te kijken of we bij elkaar passen.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Groeien doen we samen

sander bakker

Werken in koel- en klimaattechniek betekent een wereld aan mogelijkheden. Nu én in de toekomst. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Ben jij ambitieus en wil je je blijven ontwikkelen of ben je toe aan een carrièreswitch? Via de IJskoud Academie kies je de techniektrainingen en -cursussen die jou aanspreken of die jouw carrière in een stroomversnelling brengen.

Meer actuele vacatures

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen vacatures die aansluiten op jouw profiel? Met goede vakmensen komen we altijd graag in contact!