Bruno Sergio 2e bij MBO stage Award

bruno award
Picture of José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

Bruno Sergio, monteur in opleiding bij IJskoud, is 30 januari 2018 maar liefst op de tweede plek geëindigd in de race naar beste stagiair tijdens de MBO Stage Awards. De awards worden jaarlijks uitgereikt om MBO-stagiaires, -stagedocenten en -stagebedrijven te inspireren en motiveren. Bruno won de tweede plek vanwege zijn enthousiasme en buitengewone inzet tijdens zijn stage bij IJskoud.

IJskoud is ontzettend trots op Bruno en deze eervolle vermelding. We investeren volop in de scholing van technisch personeel. Zo zijn we onlangs samenwerkingspartner geworden van de Vakschool Technische Installaties in Amsterdam om het installatievak te promoten onder jongeren. Dit doen we onder andere door het aanbieden van stages en workshops aan studenten. Ook is het de persoonlijke missie van onze operationeel directeur José Komin om nog dit jaar de koeltechnische opleiding terug te halen naar Amsterdam.

Komin: “We zijn heel blij om te zien dat onze investeringen in het opleiden van goede professionals zijn vruchten afwerpt. Hoewel Bruno zijn tweede plek natuurlijk helemaal zelf heeft verdiend met veel enthousiasme voor het vak en zijn geweldige inzet voor IJskoud!”

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten