Logo IJskoud

FreezerData wint publieksprijs als Digitaal Product van de Maand Mei

FreezerData wint publieksprijs als Digitaal Product van de Maand Mei
Picture of José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

FreezerData, het slimme koelinstallatie-bewakingssysteem waar we als IJskoud megatrots op zijn, heeft de publieksprijs gewonnen als Digitaal Product van de Maand Mei! In deze blog vertelt José Komin, mede-eigenaar van IJskoud, kort wat FreezerData is en waarom het deze prijs verdient.

Rustig slapen dankzij FreezerData

FreezerData, ontwikkeld met de expertise van IJskoud, is een hightech platform dat voorspellend onderhoud aan koelinstallaties mogelijk maakt. Het systeem houdt realtime de temperatuur en andere belangrijke parameters van je essentiële koelapparatuur in de gaten. Met innovatieve technologie en algoritmen voorspelt het platform nauwkeurig wanneer noodzakelijk onderhoud aan jouw koelinstallaties gepleegd moet worden. Zo hou je onderhoudskosten laag en wordt uitval van apparatuur tot een minimum beperkt. Of het nu in ziekenhuizen, de farmaceutische wereld of de voedselindustrie is, FreezerData speelt een cruciale rol in het waarborgen van veiligheid. Met FreezerData kun je altijd op beide oren slapen als het gaat om de veiligheid en kwaliteit van je koelapparatuur.

Een shout-out naar alle stemmers

Nogmaals een dikke dankjewel aan iedereen die heeft gestemd op FreezerData. Onze speciale dank gaat uit naar Geert Wissink, programmamanager Centre of Expertise Applied Artificial Intelligence (AI) bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA), die FreezerData heeft genomineerd voor deze prestigieuze titel. Daarnaast willen we drs. ir. Jurjen Helmus, AI-expert, Dataloog én promovendus aan de UvA bedanken voor zijn niet aflatende steun. En we mogen natuurlijk de samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam niet vergeten, waar een team van getalenteerde studenten hard werkt aan het verbeteren van het algoritme en het ontwikkelen van nieuwe toepassingsmogelijkheden van FreezerData.

Geloof in de kracht van innovatie en onderwijs

Bij IJskoud BV geloven we in de kracht van innovatie en onderwijs, en met de winst van deze publieksprijs laten we zien dat we op de goede weg zijn. We blijven ons inzetten om de koeltechniek naar een hoger niveau te tillen met behulp van AI en andere geavanceerde technologieën. Samen maken we het verschil en zorgen we voor een veiligere en efficiëntere koeltechniek.

Warme groet,
José Komin, mede-eigenaar van IJskoud 

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten