IJskoud houdt kloppend hart van multifunctionele evenementenlocatie Hart van Holland duurzaam in bedrijf.
Dankzij onze complete koeloplossing voor Hart van Holland is de chef-kok niet alleen koning van de keuken, maar ook van het klimaat. Het vernieuwde koelsysteem biedt real-time inzicht in essentiële data, die met een druk op de knop altijd en overal opgevraagd kan worden. Voedingsproducten invriezen, koelen en conserveren in perfecte omstandigheden; dat smaakt naar meer.
Henk Komin - Directeur Onderzoek en Ontwikkeling
De keuken is het kloppend hart van de 6000m2 grote evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk. Om de capaciteit en bedrijfszekerheid van de horecavoorzieningen van de moderne, multifunctionele evenementenlocatie veilig te stellen, richtten wij de complete koelinstallatie opnieuw in.
De centrale koelinstallatie splitsten we op in drie delen: een vriesinstallatie voor de vriescel, een CKI voor de koelcellen en een aparte CKI voor de drankenkoeling. Zo konden we de afstand van de leidingen flink inkorten, voor meer rendement en minder koelmiddelinhoud.
Het gehele koelsysteem, van biercel tot wijnwaterbakken, sloten we aan op een datamanager. Alle koelcellen worden door een eigen of gedeeld RDM cold-room-paneel aangestuurd. Deze zuinige oplossing zorgt dat er alleen energie aangevoerd wordt als hier vraag naar is.
Via de datamanager heeft de chef-kok altijd en overal overzicht. Via tablet of telefoon kan hij overal inloggen en de data in de koelcellen volgen, inclusief alarmmeldingen. Gaat een temperatuur onbedoeld omhoog, dan kan de koeling direct worden bijgesteld.
Smullen in stijl: speciale fingerfood-vitrine voor VIP-ruimtes Pathé Nederland.
Vier koelsystemen en een gewonnen race tegen de klok. Zomers koel, ’s winters warm.
Schrijf u in en ontvang nieuws in uw inbox.
Copyright 2021