IJskoud samenwerking VTi

ijskoud samenwerking vti
José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

IJskoud B.V. is vanaf 14 februari 2018 als partner verbonden aan de Vakschool Technische Installaties in Amsterdam. Het koeltechnische bedrijf gaat via de VTi onder andere stages en workshops geven aan studenten. IJskoud wil hiermee het installatievak onder jongeren promoten.

In Nederland is steeds meer vraag naar goed geschoolde technici, terwijl de interesse onder jongeren om een technische opleiding te gaan volgen daalt. De VTi wil samen met het beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen technische professionals opleiden en het installatievak onder jongeren promoten. IJskoud mag zich toevoegen aan de rij met samenwerkingspartners als Nuon, ROC Amsterdam, Ymere en BAM.

Goed opgeleide installatie professionals

IJskoud vervult als nieuwe samenwerkingspartner van VTi een actieve rol door het geven van workshops, de aanwezigheid tijdens open dagen op scholen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen en het beschikbaar stellen van tijd en middelen.

José Komin, operationeel directeur IJskoud: “We dragen graag bij aan het aantrekkelijker maken van het installatievak onder jongeren. Het is niet alleen een prachtig vak, er zijn ook gewoonweg meer goed opgeleide professionals nodig. Daarom investeren we volop in de scholing van technisch personeel. Het is mijn missie om nog dit jaar de koeltechnische opleiding terug te halen naar Amsterdam.”

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten