IJskoud steunt Only Friends

ijskoud steunt only friends
Picture of José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

In december 2020 stond er een weerbaarheidstraining gepland bij Only Friends met afsluitend een kerstdiner als teambuildingsuitje.

IJskoud is al jaren Special Friend van dit prachtige Friendships Sports Centre in Amsterdam-Noord. Het sportcentrum waar kinderen en jongeren met een beperking ook gewoon kunnen sporten, maar dat nog zoveel meer doet en ook een belangrijke buurtfunctie heeft. We vonden dit dan ook een uitgelezen kans voor het hele team om kennis te maken met het sportcentrum en hun werk.

Helaas gooide corona roet in het eten, waardoor niet alleen wij geen leuk uitje hadden, maar het Centre ook alle inkomsten in deze drukke decembermaand moest missen. Opgeven is voor deze toppers geen optie, dus bedachten zij allerlei alternatieven.

Zo lieten zij de beroemde foto van Paul Huf van Johan Cruijff, Sjaak Swart, Piet Keijzer en Klaas Nuninga namaken met leden van Only Friends door Humberto Tan. En werd deze speciale editie te koop aangeboden. De foto hangt nu bij ons op kantoor en daar zijn we maar wat trots op! Zo konden we toch iets doen en kunnen we iedere dag naar de foto kijken.

En vanzelfsprekend komt dat team uitje er ook, zodra het weer mag: win-win!

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten