Logo IJskoud

Negentig jaar warmte in de koeltechniek. Het jubileum van IJskoud

IJskoud. Negentig jaar warmte in de koeltechniek.
Picture of José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

IJskoud viert niet alleen bijna zijn 90e verjaardag, maar ook twee decennia van leiderschap onder de familie Komin. Deze dubbele mijlpaal verdient een eigen magazine, dat het inspirerende verhaal van dit familiebedrijf uitdraagt. In deze blog vertelt José Komin, algemeen directeur van IJskoud, over de inspirerende reis van IJskoud en over het jubileummagazine waarin we onze lange geschiedenis en unieke waarden en visie delen.

Liefde voor het vak

Toen ik in 2005 de koeltechnische wereld binnenstapte, had ik nooit kunnen dromen hoe diep mijn liefde voor dit vak en dit bedrijf zou groeien. IJskoud is niet alleen ouder geworden, maar vooral warmer en wijzer. Negentig jaar IJskoud. Wat mij betreft een geweldige mijlpaal. In tijd, in hartelijkheid én in menselijkheid binnen een ‘coole’ sector.


De warmte van menselijke connectie

Een van de eerste dingen die ik geleerd heb, is dat koeltechniek niet koud is. Het gaat hier niet om de machines en de systemen, maar om de mensen. Door echt te luisteren naar zowel onze klanten als onze medewerkers, hebben we een bedrijfscultuur gecreëerd waarin iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Ik noem IJskoud niet voor niets het warmste koeltechnisch bedrijf van Nederland.


De diversiteit die ons sterk maakt

Mijn grootste trots is misschien wel de diversiteit binnen IJskoud. Door mensen met allerlei achtergronden en uit verschillende culturen samen te brengen, is een unieke mix ontstaan. Elk mens brengt een eigen verhaal, eigen vaardigheden en unieke inzichten mee, en samen vormen we een bijzonder mozaïek van mogelijkheden. Deze diversiteit is onze kracht. Het helpt ons de wereld te zien vanuit verschillende perspectieven en zo steeds weer vernieuwing te brengen in de koeltechniekbranche.


Vooruitkijkend met een warm hart

Na negentig jaar IJskoud, mogen we best even de tijd nemen om terug te kijken op onze rijke geschiedenis. Zo’n jubileum is een moment om te vieren wat we hebben bereikt, maar vooral ook om vooruit te kijken naar de toekomst. Een toekomst waarin we blijven innoveren, groeien en de koeltechnische sector verrijken met onze zachte benadering.


Een eigen magazine: een spiegel van onze ziel

Ter ere van het 90-jarig bestaan van IJskoud en de 20ste verjaardag van de familie Komin in het bedrijf, hebben we een mooi jubileummagazine ontwikkeld – samengesteld door uitgever en fotograaf Peter Sabelis en tekstschrijver Ralph Edelstein. Wat mij betreft is dit prachtige magazine een liefdesbrief aan iedereen die IJskoud heeft gemaakt tot wat het nu is. Van de inspirerende verhalen van onze medewerkers tot de warme woorden van onze klanten en de verhalen van de familie Komin zelf, elke bladzijde ademt de ziel van ons bedrijf. We nemen je mee op onze reis, en laten je delen in onze passies en onze dromen.Vier met ons mee

Benieuwd naar ons magazine? Kom gerust een exemplaar ophalen, of stuur me een mailtje, dan stuur ik je er een op. Namens Henk en mijzelf wil ik iedereen enorm bedanken voor jullie betrokkenheid, inzet, liefde en energie. Veel leesplezier en op naar de volgende twintig jaar!


Warme groet,


José

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten