Project Description

Opdrachtgever: Hart van Holland

In de 6000m2 grote Nijkerkse evenementenlocatie Hart van Holland is de keuken het kloppend hart. Om de capaciteit en bedrijfszekerheid van de horecavoorzieningen veilig te stellen, richtten wij de complete koelinstallatie opnieuw in.

Doordachte opstelling
De centrale koelinstallatie splitsten we op in drie delen: een vriesinstallatie voor de vriescel, een CKI voor de koelcellen en een aparte CKI voor de drankenkoeling. Zo konden we de afstand van de leidingen flink inkorten, voor meer rendement en minder koelmiddelinhoud.

Geïntegreerde datamanager
Het hele koelsysteem, van biercel tot wijnwaterbakken, sloten we aan op een datamanager. Alle koelcellen worden door een eigen of gedeeld RDM coldroompanel aangestuurd. Deze zuinige oplossing zorgt dat er alleen energie aangevoerd wordt als er vraag naar is.

In één oogopslag
Via de datamanager heeft de chef-kok altijd en overal overzicht. Via tablet of telefoon kan hij overal inloggen en de data in de koelcellen volgen, inclusief alarmmeldingen. Gaat een temperatuur onbedoeld omhoog, dan kan hij die koeling direct bijstellen.

Meer weten over dit project? Of advies over uw koel- of klimaatproject? Bel 020 – 693 96 63 of mail naar projecten@ijskoud.nl