Industrie

Groot, groter, grootst. De industriële koel- en klimaatoplossingen van IJskoud zijn gemaakt om te werken. En te blíjven werken, dag in, dag uit. Wij houden uw bedrijf in bedrijf.

henk komin

In de industriële sector telt alleen kwaliteit. Aan producten worden hoge eisen gesteld, terwijl tegelijkertijd het verduurzamen van bedrijfs- en productieprocessen een belangrijke voorwaarde is. IJskoud brengt met slimme, duurzame oplossingen voor koelen, vriezen en klimaattechniek het beste van deze werelden samen in innovatieve en vooral praktische – en energiebesparende – installaties. Zodat niet alleen uw medewerkers, maar ook uw machines dagelijks onder perfecte omstandigheden werken.

Slimme oplossingen voor industrie

IJskoud ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt pasklare koel-, vries- en klimaatoplossingen voor elke industrie. Overal komt u onze innovatieve installaties tegen – van de farmaceutische sector en specialisten in voedselverwerking tot grote industriële productieomgevingen. Onze koelcellen, vriescellen, waterchillers en oplossingen voor productiekoeling garanderen dagelijkse topprestaties.

productie voeding klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat begint met goede luchtkwaliteit. IJskoud ontwerpt, ontwikkelt, installeert en onderhoudt slimme systemen voor klimaatbeheersing.

productie voeding koeltechniek

Koeltechniek van IJskoud, een koud kunstje. Ontdek onze hoogwaardige maatwerkoplossingen voor koelen en vriezen voor industrieel en commercieel gebruik.

Voorspellend onderhoud en real-time inzicht in de status van apparatuur en installaties. FreezerData houdt onderhoudskosten laag en beperkt uitval tot een minimum.

Brouwerij 't IJ
IJskoud ontwikkelt duurzame, brandveilige koelinstallatie voor het perfecte biertje.
LEES MEER
De Nieuwe Kerk
IJskoud houdt Hollandse herfst buiten de deur tijdens expositie in De Nieuwe Kerk.
LEES MEER
Vorige slide
Volgende slide

Onze aanpak

Locatiecheck

Onze technicus bekijkt de situatie op locatie en adviseert u bij de keuze voor de meest geschikte apparatuur en klimaatoplossing.

Zuiver advies

Wij leveren en ontwikkelen uitsluitend hoogwaardige producten en werken volledig merkonafhankelijk. Zo houden wij onze diensten en adviezen professioneel, vakkundig en objectief.

Controle en meting

Een nieuwe koel- of klimaatinstallatie is vaak een flinke investering. Met onze controle en meting geven wij inzicht en overzicht in resultaten. Zodat u op elk moment verzekerd bent van het beste resultaat.

Plaatsing en service

Na het plaatsen en inregelen registreren wij uw installatie in ons systeem. Vanaf dat moment nemen wij u al het werk uit handen: van preventief onderhoud tot volledig administratief beheer, uw installatie is bij IJskoud in de beste handen.

Jose uitgeknipt

Op zoek naar een slimme oplossing op maat? Onze specialisten geven graag antwoord op uw klimaatuitdaging!

Werken in de industriële sector

De industriële sector speelt een essentiële rol in het draaiend houden van de maatschappij. Van voedselproductie en -conservering tot het ontwikkelen en opslaan van kwaliteitsproducten. IJskoud levert duurzame oplossingen voor een garantie op bedrijfszekerheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Binnen industrieën is verduurzaming van processen een grote uitdaging. IJskoud draagt bij aan het realiseren van duurzame productieprocessen, bijvoorbeeld door het toepassen van natuurlijke koudemiddelen. Onze oplossingen zijn energiezuinig en efficiënt in gebruik, zodat we samen meters maken – volledig in lijn met geldende voorschriften en wettelijke richtlijnen. Op locatie én op afstand dankzij intelligente besturings- en controlesystemen.

koelcel vriescel

Duurzaam en betrouwbaar koelen of vriezen op maat. Úw maat. Industriële koelcellen en vriescellen, door IJskoud ontwikkelt voor het grote werk.

vrieskast

Professionele, betrouwbare vrieskasten voor sectoren waar betrouwbaarheid telt. De koeltechnische oplossingen van IJskoud garanderen een feilloos bedrijfsproces.

shockfreezer

Razendsnel invriezen voor behoud van de hoogste kwaliteit. Bescherm kwetsbare producten en koel veilig en hygiënisch met hoogwaardige shockfreezers.