Engineering & Advies

Natuurlijk leveren wij slimme koeltechniek. Dat is ons vak en daar zijn we sterk in. Maar we doen meer. We leveren oplossingen waar u jarenlang mee verder kunt, zeker 10 tot 15 jaar. Zonder zorgen, zonder onderbreking.

Wat we doen

  • Bij IJskoud zit u aan tafel met de makers

  • We zijn pas klaar als het eindproduct alle relevante tests en metingen heeft doorstaan

  • Met een onderhoudscontract van IJskoud mag u ervan uitgaan dat uw koeling of airco zeker 10 jaar probleemloos functioneert

IJskoud denkt met u mee in elk vraagstuk op het gebied van koeltechniek, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Van ontwerp tot uitvoering, van onderhoud tot administratie. Een integrale aanpak waarbij we niets op de automatische piloot doen. We kijken naar úw behoeften en rendementsdoelstellingen. En we willen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Zo staat de techniek in dienst van u. En niet andersom!

Zo werken wij op uw maat

Stap 1
Bij IJskoud zit u aan tafel met de makers: de mensen die uw installatie bedenken, ontwerpen en bouwen. Onze engineers luisteren naar uw plan van eisen en komen met een doordacht technisch ontwerp. Daarnaast krijgt u van ons een functioneel ontwerp, vaak in 3D. Een blauwdruk die laat zien hoe het systeem precies werkt. Natuurlijk voldoet elk voorstel van IJskoud aan wettelijke voorschriften, milieu-eisen en uw rendementscriteria. Dat spreekt voor zich.

Stap 2
Bent u akkoord met het ontwerp, dan gaan onze bouwers aan de slag. We laten niets aan het toeval over: we zijn pas klaar als het eindproduct alle relevante tests en metingen heeft doorstaan. Uiteraard leveren wij elke installatie af met volledige garantie, certificering en alle relevante technische documentatie. Zo kunt u zich ook redden als onze monteurs het pand verlaten hebben.

Stap 3
Alles geïnstalleerd? Dan begint onze service pas echt. Met een onderhoudscontract van IJskoud mag u ervan uitgaan dat uw koeling of airco zeker 10 jaar probleemloos functioneert. Heeft de installatie die leeftijd bereikt, dan is het tijd voor een kritische evaluatie. U krijgt van ons onafhankelijk advies: kan het systeem nog een paar jaar mee of is het toe aan reparatie of vervanging? Onze technici denken met u mee. Van begin tot eind, van installatie tot verwijdering.

Blik van de vakman

Wilt u uw koel- of klimaattechniek eens onder de loep nemen of verbeteren? We kijken graag of we u kunnen helpen met een slimme oplossing.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Meer weten? Bel ons op 020 – 693 96 63 of mail naar service@ijskoud.nl

onderhoud

IJSKOUD

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Op het gebied van

Onderhoud

installatie

IJSKOUD

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van

Installatie

engineering

IJSKOUD

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Op het gebied van

Engineering