‘Ik geniet ervan om echt iets voor mensen te betekenen’

‘Ik geniet ervan om echt iets voor mensen te betekenen’
Picture of José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

Bij IJskoud maken we dingen koud. Dat doen we met slimme, innovatieve oplossingen en duurzaam maatwerk, zuiver advies en oprechte betrokkenheid bij uw bedrijf: 24 uur per dag, 7 dagen per week – het héle jaar rond. En met mensen met een warm hart. Als projectmanager speelt Eva Komin een belangrijke rol bij IJskoud. In deze blog vertelt ze over haar ervaringen, haar dromen en wat werken bij IJskoud zo leuk maakt.


Elke dag anders

Als dochter van Henk en José, de eigenaren van IJskoud, ben ik mijn hele leven al betrokken bij IJskoud. Ik heb hier ook mijn afstudeeronderzoek gedaan en ben na mijn afstuderen fulltime hier aan de slag gegaan. Mijn rol is projectmanager, maar ik doe van alles. Ik ben verantwoordelijk voor verschillende taken binnen de binnendienst, ik maak offertes, bezoek klanten en help op de service- en onderhoudsafdeling. Daarbij ben ik betrokken bij het inplannen van storingen, het aannemen van meldingen en het plannen van onderhoudswerkzaamheden. Ook zorg ik ervoor dat de werkbonnen nauwkeurig worden afgerond. Met mijn achtergrond in commerciële economie en ondernemerschap voel ik me hier helemaal op mijn plek. Wat werken bij IJskoud zo leuk maakt, is de afwisseling en het klantcontact. Elke dag is anders en ik geniet ervan om mensen te helpen en echt iets te betekenen.


Familiebedrijf

Ik vind het ook fantastisch om met mijn familie te kunnen samenwerken. Samen met mijn ouders, mijn tante, broertje en andere fantastische collega’s vormen we echt een warm en hecht team. Zelfs mijn opa werkt nog regelmatig mee! Om als vrouw in een mannenwereld te werken, dat kan best een uitdaging zijn. Tegelijkertijd geloof ik, net als José, dat vrouwen ook juist warmte in een bedrijf kunnen brengen en zorgen voor meer verbinding binnen het team. Mijn vader is een echte techneut, net als de meeste collega’s hier. Maar ik kan heel goed communiceren met mijn vader, dus ik kan me inmiddels heel goed inleven in die technische wereld.


Droomscenario

Ik heb niet direct ambities om IJskoud van mijn ouders over te nemen, maar ik zie mezelf hier over tien jaar nog wel werken. Mijn ouders gaan regelmatig een tijdje weg, en dat lijkt me ook wel wat. Ik kan een groot deel van mijn werk vanaf elke plek ter wereld doen, heerlijk toch? Met mijn laptop op schoot, genietend van de zon en tegelijkertijd bijdragen aan het succes van IJskoud. Dat is een droomscenario voor mij.


Tijd met vrienden en familie

Natuurlijk is het belangrijk om ook buiten werktijd te ontspannen. Ik breng graag tijd door met vrienden en familie, want ik ben niet graag alleen. Samen sporten, borrelen, feestjes vieren of gezellig op vakantie gaan, daar geniet ik van. Onlangs heb ik nog een heerlijk weekend in Parijs doorgebracht, en wintersportvakanties met zowel ons eigen gezin als met mijn vriendengroep behoren tot de hoogtepunten van het jaar.


Warme groet,


Eva Komin

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten