Klimaatbeheersing? Dat lukt ons, maar dan wel binnen!

Klimaatbeheersing? Dat lukt ons, maar dan wel binnen!
José Komin
José Komin

Directeur IJskoud

Warmterecords worden gebroken en niet alleen in Nederland. Veel mensen nemen even gas terug, maar wij niet. Het is juist extra druk tijdens warme dagen. We zorgen ervoor dat mensen het hoofd koel kunnen houden, gezond blijven en geen zonnesteek oplopen. Hoge temperaturen temperen daar zijn we meester in.


Koele kantoren

De afgelopen periode bleek thuiswerken niet voor iedereen het wenselijke alternatief; veel te warm die werkkamer! Wie een airco in de auto had die reed weer vaker naar een koel kantoor, want gelukkig is daar airconditioning. Bedrijven die dat niet hebben die weten ons inmiddels goed te vinden.


Gezond eten

Door het warme weer buiten loopt voedsel een groter risico om te bederven. Daarom is bijvoorbeeld een kippoelier of slager blij met onze koel- en vriescellen. Daarnaast leveren we voor het behoud van versproducten zogenaamde Shockfreezers die razendsnel voedsel invriezen waarbij de kwaliteit en een langdurige houdbaarheid gegarandeerd worden. Maar we doen nog meer gezonds.


Toch een zonnesteek?

Als je te lang in de warme zon zit dan moet je misschien wel naar het ziekenhuis. Je krijgt mogelijk geneesmiddelen toegediend die ingevroren bewaard worden. In de medische wereld zorgen we ervoor dat geneesmiddelen niet vroegtijdig bederven en zelfs gekoeld wereldwijd over de aarde verspreid kunnen worden.


Mocht je na het lezen van deze blog zin hebben om even het terras op te gaan, bedenk dat dat het gekoelde drankje of een lekker ijskoud ijsje alleen maar bewaard kan worden omdat er ijsmachines zijn. Geniet ervan.


Cool werk toch?


Een warme groet,


José Komin, mede-eigenaar van IJskoud

Deel dit bericht

Meer van dit ontvangen in uw inbox? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief.

Laatste berichten